召喚痴線西(25)

1001 回覆
88 Like 6 Dislike
買無印u記好過68啦
我都係係唔知係邊個癡線西post開始睇佢
佢啲底妝skill真心幾勁下
出神入化易容咁款
絲打都有用u記?我暫時用過 內衣牌子w牌同t牌 都係撐u記
68試過洗到甩色同縮水
無印都有賣內衣褲咩 ?搵日去留意下先
咁岩睇到jade新po有佢個女
覺得同崠個女一樣

有呀
連heattech都有
(黎緊開始凍十級推無印heattech,
勁好著)
唔讚喇,係痴線西讚多句就比人話係打手,
真係覺得佢唔算造作(比起農民蝦蝦果堆)又有人問起先講下,起碼比起果d跌爛左個胭脂又tag pr入嚟R禮物嘅人好多多聲啦。
至於佢同佢男朋友點相處真係佢地兩個先知,話見到果個都係見到佢地果一刻嘅相處啫,佢男朋友都好似冇玩social media,兩個都唔係平時痴線西講開咁張揚曬幸福嘅人。
U記無痕底褲真心正
重點係:冇搵過任何kol做廣告
值得支持
日系品牌啲qc control點都好過啲19brand
u記普通個d ok 無痕好快wear
我都覺 班友吹到好cute
jade d打手最鍾意用比較法黎講jade好d
eg 個女得意過山東個女 隻狗湊得好過綿喵
前面有人話佢對朋友真心都吹得出
以前d片狂西鳩minnie
屌其他beggar就大大力 人地講jade就叫人心地唔好咁差講返正題
佢畫眉好靚
真係 如果我可以畫到咁靚就好
發現比人屌得最甘個堆人入面
好似得大爺冇打手
其他人eg pkj呀 靚靚姊妹花呀林曉翠呀個啲不時有打手出黎吹奏踩場聊交嗌
Btw 大爺直頭自post j圖都冇人理
係呀 我岩岩check番
之前成日禁錯制 唔小心block左人 仲係完全封鎖左
但係真心禁錯
都唔知今年係咪真係會凍
等啲人轉冬季校服再去買
唔該絲打
唔知係咪得我係咁?
68底褲襠位好易甩色
佢所有bra/底褲/睡衣都洗一洗就wear哂
東莞製造
細粒絲打可以著童裝150
真心好著 款可愛
啱suenn睇
學識左可以打少d燈 慳返電費
我高 都著童裝 之前買左件140 貪平$20
最後嗰句 好唏噓呀
同埋個價錢好相宜
既平過專業內衣褲子同68 又料靚啲
不過u記啲tee就唔值得吹奏
咁我相信大家都有自己鍾意既youtuber
有d beggar觀眾緣係好d

大爺就算啦 又自爆又整容又chok聲
又要以為自己好大波
邊會有人撐佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞