召喚痴線西(25)

1001 回覆
88 Like 6 Dislike
Kiko個女先係最得意
不過佢唔係begger
Sorry 禁左負評
我都覺得佢個女好得意
其實..佢已經箍過好幾年
點解箍完都仲係咁倒及
係咪想學蝦乾?要r ?
sinyi bb 睇佢醜怪個啲樣好治癒
過主啦你mk仔
屌,咪又係墊厚PAD墊出黎
一唔墊...

睇到崠大媽同虰虰最近個條片真係好明顯feel到唔妥大家 尤其係互串 同你好熟呀 個part 見到佢地谷住道氣但又要忍住扮冇野真係替佢地辛苦
同埋jade成日不小心駕駛 揸車拍片唔顧及其他道路使用著 自私撚
你開呢個group 仲唔夠mk? 番去感情台啦

點樣定義未blend開 我就咁睇完全唔覺得佢眼妝古怪/一撻撻喎 純粹覺得佢眼影比平時重色 同埋佢化完真係靚好多喎 對眼大咗深邃咗 好fail咩
Between個個人審美唔同 但呢度大部分女人標準都好撚高囉 點睇芊芊都唔叫柒下話 咁樣真係搞到香港女人好辛苦好易自卑囉
講真芊芊好識執好識打扮一定係事實 我覺得呢點係所有女仔都可以achieve到嘅一樣野 而唔洗走去打乜打物又整容 而女仔識執真係加好撚多分 所以一路都好buy佢 有時唔洗靚到天仙咁都可以係靚女嚟嘅
個鼻樑
如果你mon緊post既話想話你知你好撚黑 黑到好似中國耕田個啲農民咁 感覺好臭好污穢 仲有呀 第一張相係咪覺得自己好cute?好Q樣衰呀 合翻埋你個閪口啦 你全身上下最撚柒就係你個口同埋下顎 無得救架啦 得閒照多啲鏡 望真啲自己個樣 天生麗質無你份呀臭閪 樣衰 格又衰 無撚用 社會垃圾
到底有冇人同佢講過佢個樣好奇怪 個鼻打到好似長期畫柒咗個鼻影咁 個下巴整到又歪又兜晒出黎 睇相都仲勉強似正常樣 但一睇片(農夫條訪問片)真係不鳥
因為個鼻都係整左
可唔可以唔好再討論芊芊個樣?
幾版都講佢靚唔靚
靚唔靚好主觀 唔會有答案架
蝦乾新片出埋助理名
過幾頁又有人番炒
平心而論,jade個女真係咁多個beggar二代最靚最得意
Kiko個女先係最得意
不過佢唔係begger

善兒真係好可愛
Jade個女同山東sue 個女咪差唔多,唔洗又吹奏喎
山東Tag左虰虰

我都係咁話
啲人話佢個女好cute好cute 我以為佢地講緊反話咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞