召喚痴線西(25)

1001 回覆
88 Like 6 Dislike
Sor 柒咗
借呢位絲打「柒咗」想講啲野
痴線西一直狙擊之餘 如果自己講錯野會即時講返sor柒咗 唔會死抝落去
唔該你班乞衣學下人 柒咗就認啦 柒完又柒都有嘅
P圖俾人捉到就唔好再p 學下面對真實嘅自己得唔得?
其實我懷疑啲kol個個都人格分裂架
人地覺得自己咁樣好天然好正嫁
認真佢地啲盲粉真係黑心
成鳩日咁讚佢盲撐佢地
同啲19家長認為佢地個細路是最好的一樣
遲早害死佢地
重度病患個啲如mmm
第時點面對現實社會

事實佢真係唱得唔好聽,又唔啱聽
幫到出晒面,唱到咁都話好聽
你自己拍埋啲垃圾片都唔係好得幾多咋
點解唔可以接受現實

個個都好似有被害妄想症,
覺得人哋玩針對
明明就係無料扮四條,求其k房搵個人唱可能仲好添
講真話人地根對佢就真係人唔笑綿喵都吠啦
我老豆呢啲唔識佢嘅廢中都屌鳩佢呀
「唔係啞嘅都可以做歌手唱歌」
咁樣評佢呀
不如阿屎生去做下街訪
搵曬啲老中青黎評下囉
睇下有冇人針對佢
究竟啲pr 係bad taste 到咩地步
定係公司cut budget cut到要請呢啲完全出唔到大場面既肥師奶?
Beauty events 都算9數 fashion show請呢隻野去?貪佢夠矮定對象腿啊 用下腦啦pr們
其實佢地都唔洗面對個社會
因為佢地已經賺到夠本
你睇下pkj可以賺到租海景樓就知
唔係人人都好似我地咁腳踏實地
最憎啲人講唔掂就情感勒索
唔支持一個人=唔支持所有人
我笑到仆街
屎生 都唔期望佢會有咩好野啦
重點係佢地都係簽英皇 係要出面撐下架啦
咪係
又唔撚見林欣彤無人支持?
自己去youtube睇下林欣彤首重光紀念日有幾多likes再睇下曾樂彤

利申 mag fans
屌 好憎嗰死肥仔
成日以為自己係大粒野
又成日吹奏大陸
又虐狗
宜家仲要話香港人唔支持本地音樂
個問題唔係唔支持
係曾樂彤aka Thomas 唔值得我地支持
屌佢講到自己咁撚本土
又唔留港消費振興本港經濟
死返大陸把撚呀
蛋記搵屎佢地班人拍d懶浪漫既mv都夠趕客啦
決賽後欣賞多左細貓同edan
Sor錯post
佢同rose ma個MV都好難頂
真好學到嘢 好勁

炒哂車 塊面方到
有無人解釋到點解佢依家會上左位?
唔講其他,佢皮膚又差又唔識化妝,點解要睇佢?
我記得jessie au有賣過
最想Mk虰收皮
其實一個人個格衰唔衰 睇佢身邊有冇固定嘅朋友就知
一時又大陰唇 一時又雪姨 一時就sue 之前有小a添
個格衰咪成日換朋友囉 以為自己而加冇咗pat垃圾偽韓陰就就唔再係mk妹?好心就增值下自己啦 英文又差 好意思去外國fashion show event 走啦仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞