召喚痴線西(25)

1001 回覆
88 Like 6 Dislike
本身都冇諗住睇sue同丁丁拍個個節目
係你地講到好丁丁唔鍾意sue唔鍾意到出晒面所以去睇下
Sue對丁丁既態度好似冇咩野
但丁丁真係好似勁唔想見到sue咁
下下都串柒柒 西晒面咁 勁唔投入咁
明明以前sueding tv唔會咁
又 ‘s 又 kisses 英文咁撚差就用返中文啦屌
我覺得jade係真係真性情 好真心 啲朋友先咁錫佢
吹奏夠jade未
次次都有人彈出嚟吹奏
宜家唔討論佢個樣 淨討論眼妝
佢望落深邃係本身個摺深
但唔係開眼見到眼皮有色就得 咁就唔洗blend
唔洗用咁多隻色啦

呢啲咪叫冇一舊舊 blend好左囉
或者你要睇得明顯啲咪睇下cara同外國youtuber 睇下人地點blending 咪知點解會話佢一舊舊

同埋芊芊衰唔係佢外表同佢家姐
1.咩Q都話好用 唔岩佢用就話岩男朋友/家姐用
2.冇技巧
3.話唔見左chanel個特別版胭脂 tag一tag人地個pr
人地立即就寄到佢門口
同小花乞lancome 蝦蝦乞煲 珍姐乞脫毛一樣
4.隔一排就瘋狂出廣告

佢地成班已經係香港買到既products 係等收黎做廣告
都唔係真review 同台灣班youtuber 比高下立見啦
起碼jade無咁扮野先 山東大媽都有返咁上下年紀仲扮青春少艾 想嘔
你條死狗公幾個月仲用緊呢招 扮絲打呃人入group然後就踢曬啲巴打留返啲真絲比自己 全世界最mk最狗公最露骨就係你 好想知你真人究竟係柒到點先要喺網上招搖撞騙呃蝦條 一早比人起曬底啦David 點呀CFA合格未呀7頭 係要用同一招就開過個新ac啦定係你冇email申請呀
地佢老母瓜咩?
又要邊打口語邊扮台妹
好乸嘔心呀蝦乾
做佢老公真慘 已經冇啖好食
連講句真話都要被人放上網公審

Cara化妝真係好勁
好鍾意睇佢

咁撚霸道嘅人 btw咩係ig husband
係咪假膠黎
乜水
拿 相我上個post都cap唔少 今次搵返張同你張圖差唔多既片黎cap 都好撚明顯見到佢亂鳩咁化啦
你塞晒d最深色既色落眼皮到唔blend對眼實係可以又大又靚又有神又深邃架 cap張開眼相話佢冇blend唔暈 你仲唔係打手

個樣成個阿婆咁都敢post出嚟
竟然箍緊牙
咁佢個case擺明要做手術
Fashionista 阿庚條裙淘寶29有交易
著得好睇過pfw果幾套喎
仲要講幾耐芊芊
D中文差撚到呢
生前
笑撚左
弱智真係無下限
Del 左story 咁快手
咁樣咒自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞