召喚痴線西(25)

1001 回覆
88 Like 6 Dislike
屌 禁錯負評
完全同意 每本planner用個一頭半個月又話唔岩又轉
同埋佢真係超大洗
睇佢斷捨離啲片 睇完都唔知佢斷捨離咗啲咩
不過佢而家做埋content editor唔洗出片都大把野收大把野試
淨係睇過一條佢斷捨離既片
發覺佢要dum既嘢 好多都可能係佢以前拍片介紹嗰陣好鍾意但最近唔鍾意啦所以唔要啦
同埋名牌既佢大部分都留
我係好少睇人斷捨離片既 我唔知係咪其他人都係好似佢咁斷捨離啦

前排睇過一個台灣youtuber斷捨離眉部產品 係因為product唔啱自己用/唔襯髮色而dum(好似話係攞去捐 冇認真睇)
佢係勁買好多野但又好快就唔要
之前睇佢ig q&a話自己一個月洗一萬
淨係做starbucks 點會做到有咁多錢洗
做乜最近2個post都係到內鬥
一時又講芊芊同佢家姐個樣
依家又為啲小事鬧交
講真唔係話唔答得,但一打key word 就出到嚟嘅information 可唔可以試下google咗先呀...
Google冇先再問囉
就算唔答我都覺得冇問題,又唔係逢旨要答你
我咪夠係開到15先由1開始追番晒嚟睇
係有心八卦就1開始追啦,咩too long can’t read
真係唔知 佢屋企好似都係中產
但佢好似話都係洗自己錢 屋企無俾錢佢洗
咁你諗下平時佢出下ig post出下片出下event搵到幾多
係時候追擊了
屌佢對門牙仲係蝴蝶牙黎 邊可能有箍
利申:箍緊,都係蝴蝶牙,箍兩個月對牙就攤平左
佢無可能有箍,好撚肉酸
content editor即係寫鱔稿?
其實有咩必要係咁問sue同虰點解炒大穫?根本除左當事人先知點解,咁多絲打都係9估原因

利申: 理撚得佢地炒大穫,最想睇佢地收皮
係呀 我都講過好多次
第一 兩個都係屎 咪由得佢哋狗咬獨
第二 佢哋自己唔解釋嘅話邊個會知?
首先我唔係想屌人唔追po
但其實我都發覺都好似幾多人冇追po/久唔久先會入呢個po一次
時不時都會有人重覆po圖 eg丁丁張大面相
同埋芊芊之前分手 sueding不和 都成日見到有人問
其實inside joke都講咗幾個post
Google inside joke lihkg就一定圖文並茂咁解釋過你聽
如果你真係google過就唔會一嚟就問inside joke係咩事啦
樓上講pkj 一個ig post 50k
唔撚係掛 明星都唔會有咁多啦
咁講真其實有人問野 肯答既咪答囉 覺得人伸手黨既唔答咪算囉 又唔洗下下態度都咁激既 無人答仲有興趣想知既應該都會自己google啦

有時覺得講兩句好話姐 又即刻話人打手 問下問題姐 唔洗即刻叫人過主掛 唔想答既問題 飛左咪算囉 大家一人少句啦

利申:預左比人負皮 但真係真心話
另外想問 痴線西ig呢?
幾時有得睇番?
係囉 應該無咁誇掛 50k比唔到明星出個ig post?
今晚好似係

5個月人仔就去event喇
5個月大出event唔知有冇錢收呢
平心而論,佢棚牙之前係亂到打風咁,依家叫齊過之前 只不過仍是很哨
可能多過老豆老母
肯定無 你睇返佢ig d相都打緊風
呢張廣告P出黎
憑佢扭扭擰擰同作狀天份?

佢係咪無簽公司?冇交稅嫌疑好大
突登去數咗一數 10月有11個廣告post
岩岩叫人過主係我態度衰左啲 我認
但係連導演夫人都唔知會唔會太誇張
成日上連登既巴絲
當時一定知起碼有幾個post狙擊佢
上哂熱門 個個都叫佢導演夫人
我只係覺得如果係有心睇 有心留意班乞兒唔洗下下走黎問啦 答得幾多次呀。。。唔答你又得罪你咁。。。
舉例入人地啲女團post 如果你唔知裡面啲花名走去問
我相信都會食大把負皮 唔只係痴線西
上連登最忌諱就係伸手黨架啦
善心請人用google對方就起哂鋼叫我慳啲又話唔係想罵戰
??
利申 整合呢家野真係有絲略略整過同埋岩岩提及既野唔只講左一個post
講埋最後一句收嗲:仲有想講係咁問埋啲無人知(sueding) / 無結果(張氏) / google到既野 其實真係有啲影響討論 如果唔答叫你自己搵又話惡過閪 唉老馮答你咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞