召喚痴線西(25)

1001 回覆
88 Like 6 Dislike
講開廣告 呢排YouTube每次彈出黎都係shiseido
雖然廣告係搵陳慧琳同歐陽娜娜拍
但次次都係Visible feels invisible 睇到好煩
之前超蓮Bobbi Brown都起碼有隔下其他廣告
我本身都仲有follow 條八婆ig諗住得閒笑鳩佢 但就係因為呢件事嬲到仆街即刻Block埋佢,覺得對其他動物好唔公平
利申: 愛狗撚
岩岩睇左 好撚作狀好嘔心 又係到扮真性情
好撚難頂
絲打如果用電腦chrome嘅話可以開Adblock
咁就唔洗睇到廣告
手機就暫時避唔到
睇過下佢啲vlog 幾得意
忙到咁邊有時間去啪骨
本身收錢賣廣告 咁岩贏埋其實係咪報得icac?

我自己完全冇follow任何beggar
做follower/比view佢地根本就係益左佢地
雖然好想follow黎笑但都係睇呢個post算
虰虰唔係有啪骨㗎咩 咁方嘅塊面
好記得佢之前係酒店想講checkout講左logout
佢之前賣廣告係周大福 今次比賽係六福
有無絲打可以check下佢係咪都有幫六福賣廣告
我都想睇佢仆街
利申 非打手 但之前有讚過佢女得意
根本賣左廣告,唉
香港d PR可唔可以咪撚咁垃圾
要買既fans,唔睇呢d垃圾 "KOL"都會買黎支持
仲有個d化妝護膚品,正常人都係睇其他人既口啤,而唔係呢d垃圾 "KOL"口講既官方介紹,同得讚唔彈既大話
佢地個動作係咪chok緊撚
佢個血盆大口
可唔可以收堆啲牙先?
好哨,同人講箍左5年幾牙有冇人信
做佢老公都幾攰
連拉相出黎都唔願學
應該無 因為唔似有箍過
好少見箍得咁核突
要blacklist佢個牙醫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞