召喚痴線西(25)

1001 回覆
88 Like 6 Dislike
但佢山根似打咗針 好寬
認錯做大爺??
佢係真係好靚 但係個樣真係幾成熟 我覺得佢細個啲相唔係話咁靚 大個左反而靚

我反而鍾意佢細個個樣多啲 好純
大個左個樣好老
佢9年前13歲 佢而家22歲咋咩,
其實佢同chinchin分別幾多歲
Yanyan C好似係94年,24歲
其實佢個鼻有冇整到?

中學已經係咁嘅樣,但素顏皮膚都幾差下
我係健身室見到佢0化妝皮膚好到痴線
好有光澤咁
之前睇過佢幫唔記得咩brand 做護膚品demo d皮膚都係零瑕疵咁
如何來皮膚差呢

到底要講幾多次係gym room 見到佢有幾靚皮膚有幾好,佢美若天仙?
知佢靚喇得未
佢又唔係beggar可唔可以唔好成日搬佢岀黎
岀去開番個兩姊妹fan club 喇
日講夜喇 唔憎佢都變反感喇
上個po啲人就講話喺街見到芊芊
離遠就覺得佢好靚好有氣質
而家又係咁話家姐好靚零瑕疵
唔話係識既或者打手都無人信啦
成日都見到佢地兩姊妹真人既
嘩屌咁厚粉離遠睇都見到好多粒粒,暗瘡
呢位樓姓絲打好鐘意欣欣喎
其實虰虰真係好樣衰
個側面扁到
幾個ig story都係介紹TO
哇大佬你塊面爛到咁黎sale護膚品 好冇說服力啊
TO間接被佢貶低曬
你岩
但我都因為佢力推買左To試 話晒佢算係自費
會唔會比蝦蝦沒收咗個北歐風籃架
吊點解張欣欣可以咁cheap
臭西jade、張氏姐妹啲打手收皮啦
煩撚過閪
究竟大家認錯d kayan, yanyan, 欣未?

呢個係大爺,成日開post讚自己同整左容個個,做空姐,之前俾ck搶仔

呢個係kayan,旅遊youtuber,開時裝舖,成日講蝗語,e.g, 巨美,很美的說,皮膚差,之前違拍仲放上story

呢個係張欣欣,model,工展小姐,youtuber Chinchin個家姐,之前話俾咩富豪包同呃model錢,又試過條仔偷食然後自己捉姦在床放story
歡迎大家隨時再加,唔記得仲有咩欣乜欣係成日被混淆
係佢d表情勁撚得戚先咁黑人憎
同埋佢點解唔夾下d頭髮先 好似好油好亂咁 前面d蔭又有幾條鬈既好似閪毛 佢成個樣睇落都好污糟
頂我真係成日撈亂大爺同kayan c
唔該哂樓上絲打
唔緊要 可能因為大爺都係叫嘉欣,所以易混淆,但佢已經普遍被稱"大爺"
正諗住出個呢啲post分清楚佢地
岩岩睇完段新片 虰虰真係名符其實既西女人 好串 好mean 究竟佢知唔知係拍緊片 仲有皮膚差到 佢介紹咩skincare 我一定唔會買 唔通想好似佢塊面咁咩
仲有嘉殷
真係唔該哂
成日撈亂頭兩個
第三個欣係最靚同順眼
同埋佢真係唔算beggar
唔需要特別討論!
你係第3位本人?
問下都比人負皮
大爺又mon緊post?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞