[PC/PS4/XBOX] PES 2019 討論區(3)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
依個情況應該冇得搞 成個Engine轉左佢就得
同埋依個一格格問題 以前玩we8都有架喇

我都覺得爭波個問題 整得太差
同埋比人搶波會硬直
同電腦爭頂,一係唔跳,一係係佢後面烏低身頂,我覺得太on居
得pea同pea甲組
兩個俾我揀
想知以往係幾月有日職patch
同埋整成點
留意呢個PAGE
https://twitter.com/NikoAlbiore?lang=en

PES2018 J LEAGUE都係呢條友整, 佢應該整緊PES2019 但未暫時有放出黎比人DOWNLOAD
屌好撚難爭頂 電腦10球頂贏8球
我好似都係pea,你有冇搞過個聯賽?
發覺狂撳r1會好好多
我頂撚死你 巴打應該有tips
問題已解決 fifa死忠請收皮
你玩唔夠兩個鐘可以refund
作為WINNING死忠 我唔玩都照買
想問對電腦,對方龍門開高波,點樣可以搶贏身位?
成日明明喺電腦前面,禁住R2,都俾電腦一手撥開我涉位+得死+我個人跳都跳唔到
個波一踢上去就狂撳r1,個中堅會衝前

依家高波好多都殺到
巴打可參考上面

同埋你球隊精神幾多?

我唔肯定關唔關事
禁R1?試下先
我而家通常係R1+R2手動移開個人再衝頂
有時移錯晒甩晒位
我一般係勁撳,個中堅就會標前,我睇下今晚有冇時間影俾你睇,今晚要翻學我又病病地

唔得就後日了,因為聽日都要翻學

巴打有冇入谷
PC版有PATCH未
經多日努力 終於買到350 控製力教練
有, 太多人傾myclub
我剩係玩ML所以mute左個group

btw岩岩玩左愛華頓一季
而家個陣

--------------------Tosun---------------
Richarilson------------------Pavon
--------Davis-----Rodri--Savic------
Sessegnon---Mina---Keane--Coleman
-------------------Pickford---------------

後備
Zouma
Gueye
Ndombele
Sigurdsson
Bernard
Walcott
Calvin-Lewin

Savic岩岩買, 第一場就係intl' cup對皇馬, 唔太靈活, 未上手
對面個摩迪防守嗰陣成個簡迪直人咁, 下下勁快搶到我波又唔foul
你下面個po太長,我quote呢個啦

可以係谷同我一齊吹下水

你咁勁仲保持到成隊

李察李臣廢到,又冇卡

隻game完全亂黎
btw卡華利雲我唔小心賣左,本身好好用,閘冇人就搵佢打,都成70分
我玩ML, 冇分有冇卡
我有時打強隊用bernard打左翼, 下半場先換richarilson反擊跑
不過佢開始好似得82/84速
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞