[PC/PS4/XBOX] PES 2019 討論區(3)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
個mode過多一個月就應該會飽和收皮
你都係痴線佬
仲係學生先咁多時間
懷念學生時代 我FIFA13都應該有700~800個鐘
依家就算放大假都無心機坐成日玩同一個遊戲
點解你地咁有恆心玩咁耐
宜家仲係冇得用 BECKHAM 玩一球成名 ? 問左 WEHK 果邊仲未整, 有冇巴打識整
講真個D不知名既黑波人用落都無FEEL...我等TOW出D有愛既人先抽好過...
另外續約好煩...基本上係唔會夠錢...一個人平衡2500打10場就27500...
贏一場大概3-4000其實好易破產...真係唔知點樣長玩....
泰超幾時會ADD埋落度GAME度 又話仲有多一個亞洲聯賽
有呀,你dl到落黎就用得架啦
一早話過唔課金根本養唔起
佢今集比你易左中黑波 你開心完爽完就算架啦 叫你養隊波就不了
往年我冇課金 純靠對戰同經常刷ai都抽到成隊黑波 但長期都係用金銀波玩
依加諗落都係貪抽中黑波果種爽快感 實則抽完就冇享受到幾多次
down legend解鎖patch 之後匯入 開bal揀用現役球員 搵返你匯入果隊波咪有得用囉
對人就用黑波..對CPU就銀已經係主要玩法....但無乜動力打CPU...
再講對住MY CLUB班跑狗都幾悶...打DIVISION反而會見到唔同打法,感覺好玩D
有真樣 就得
假樣真係用唔落手
唔知幾耐先派一次GP比你 同埋都唔多GP
得限星division 好玩

其他比賽mode 場場對宇宙隊
肯撚定聽日下晝就變返3號
一日有了 6000幾
我set左但唔係日日都有派比我
你地set 5星虛擬陣?
唔扣合約 正常都派最勁既出去
傻的嗎,緊係聽晚十點
https://www.youtube.com/watch?v=x0j48E3sRc8
估唔到真係還原到歐聯列隊音樂
好認同上面有個巴打講 真係劇本game
我自己本身係課金隊,有時隊野真係食左豬油咁,全部能力都差過4星隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞