[PC/PS4/XBOX] PES 2019 討論區(3)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
[url]https://www14.zippyshare.com/v/sGLtdmla/file.html
[/url]
如果你係exactly同我一樣呢堆file 你試下down上面呢舊野放落去replace
命運巴

之前你個條改廢龍門個條link
https://www85.zippyshare.com/v/B1YN6q2k/file.html

係咪淨係改左龍門既問題
冇改電腦進攻淨係識去邊路?
我有多個r字頭嘅folder係度
佢個mod幫ai加多左遠射 叫做豐富下個進攻 等你唔洗下下都見到邊路地波傳中
同埋有時1on1會直接射而唔係妹下妹下再分邊
邊路果個問題我諗好難搞 最大問題係ai淨係傳 唔識扭波/屈速過人/內切入射波等等
如果ai做到呢d野 邊路進攻果個問題我覺得就唔係問題啦
你可以成日係邊路組識 但唔該你比d新意 cut大位射下波或者爆落底再深d既位置出波
依加鬼唔知佢淨係識傳中同回傳 我企定定唔郁佢都唔會扭我過我
玩完fifa返黎真係谷鬼氣 其實fifa gameplay上都冇乜進步 但人地起碼唔會有呢d on9野
ai有空間就會用速度爆 有空位就會射 好自然好正常
其實就唔係D咩優點黎 但偏偏pes就冇啦啦走去自爆 呢樣野玩過2隻game之後就會被放大
真係唔怪得fifa gameplay上年年唔洗點改都唔會受到威脅
因為佢做岩好多基本野 搬字過紙都夠 pes就係某d基本野錯左
cap張圖睇下
你呢個file我用完之後D電腦龍門好似冇廢到
差唔多咁
anyway我覺得ai邊路進攻個問題 依加一係等k社出patch 一係等另外一d高手整mod
一般黎講較有效改gameplay既方法係直接從個pes2019.exe入手
所以上面果個dt18既file可以改到既野有限
k社出patch既可能性唔高 我覺得佢一早知個問題 點解唔改就係因為改唔到 冇得解
依加諗返起當初demo得5mins offline 已經好懷疑k社係想盡量收埋個缺點唔比人發現
其實歐版同中文有咩分別

連線打online league 會同返本地人打?
會唔會係game engine問題
唔會 2014開始都係同一個engine 2018唔通ai又係邊路妹下妹下 單刀橫傳 完全冇遠射咩
我冇試過呢個file 因為我唔覺今集龍門勁到有必要nerf 反而我覺得2018仲勁
只不過今集一黎打ai既話 ai成日射掛網波冇得救先顯得自己龍廢
二黎ai防守好左 冇以前咁容易一場創造到好多機會 結果係僅有既幾次機會入唔到波就有對面龍門救全家既感覺
冇分別掛
多謝命運巴解答
我見個dpfilelist係9月9號 一定唔係呢個
你試下down我上面條link果個落去replace
你條link個file冇咗
一陣upload 與此同時 pte個patch咪有個pte patch 2019.exe
你開左佢之後揀offline mode禁apply 之後試下play 入game睇下得唔得
都係咁
好似得wo
咁轉online mode得唔得
但係隊名唔啱
姐係online mode得offline mode唔得
有冇試埋我果個dpfilelist
我個dpfilelist應該解決左假名個問題wor 你入edit mode望下
依家又得 好麻煩
成日都間唔中得一次 再開game又唔得
重新開game轉online即刻唔得
頭先個dpfile list個日期變咗9月4
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞