[PC/PS4/XBOX] PES 2019 討論區(3)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

同埋佢成日會彈呢舊嘢出黎
你應該裝錯左路徑 你download folder入面擺埋default mode/offline mode/online mode
正常呢幾舊野唔應該係呢到出現 呢舊野就係同pte patch 2019.exe有關 比你轉mode用
你裝果陣個路徑係咪set左係個download folder果到 正常應該係D:\Steamlibrary\steamapps\common\PRO EVOLUTION SOCCER 2019咁就夠
我估你將default mode/offline mode/online mode裝錯左 於是你開pte patch 2019.exe就會出現上面張圖個問題
如果你之前真係裝錯路徑 可以試下del淨download folder入面果3舊dt80既dlc
之後再重裝pte patch 1.0同1.1 路徑set到去pro evolution soccer呢個folder就夠
我係咁 裝完之後有個pte patch既folder係pro evolution soccer個folder入面

再click入去就係咁

render/default/offline/online呢幾舊野都應該係patch mode入面先岩

咁你開pte patch 2019.exe先會讀到呢幾舊野比你轉mode用
控波個動作仲要整得咁差,又要等個波滴落地又要順腳

同埋好想知啲人跑下停下又轉身呢啲係konami加落去定係引擎有問題
我聽晚試下 唔該命運巴
pc撚, online好似好小人玩?
係隻game本身少人玩
等fifa一出又再少d
我同你一樣 只係download裡面多嗰四個folder
我啱啱試過所有嘢重裝一次 原本download裡面冇呢四個folder 但係一開開完一次offline mode 之後出翻去就多咗呢四個folder係度
咁你試下搬返果4個野入patch mod
再唔得就download folder del淨3個dlc
Pte patch成個folder del 之後重裝 pte1.0同1.1
patch mod裡面原本已經有呢4舊嘢
咁其寶實你話開pte patch2019.exe會成日彈個對話框 禁繼續會唔會照run到
我同你一樣 只係download裡面多嗰四個folder
咁你試下搬返果4個野入patch mod
再唔得就download folder del淨3個dlc
Pte patch成個folder del 之後重裝 pte1.0同1.1
patch mod裡面原本已經有呢4舊嘢
咁其實你話開pte patch2019.exe會成日彈個對話框 禁繼續會唔會照run到
但係唔知對我個error有冇影響
咁玩落冇問題就應該冇問題
玩到就玩住先啦 thx
今日無聊用咗個新psn玩Myclub
抽歐聯pack又Neymar又Bale
仲好手氣過正psn
個Myclub mode其實好奇怪...一係就對面d既ai唔識防...一係就自己ai好似夢遊咁...
有劇本的
有時我feel到唔對路我半場會走場
無謂浪費時間
硬係會有段時間會係咁傳失
呢個時候你唔識扭波 都要識扭
因為一傳即失 被對面打反擊就入波
平時打division唔會係咁...應該唔係我心理作用...所以我都無乜心機打myclub了...
傳失都無所謂..但無理由下下一傳就單刀,下下傳中都頂得入..我個cb好似定型咁企左係度...
見對面有隻馬勒當拿
即刻set 比比 盯實佢
佢一拎波 比比就超技術 無牌
基本上你見人地隻前 一起步向前衝
你就好轉定人跟實
大多數玩法都係見到自己中間有人一向前就though pass
一係就吊埋去算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞