[PC/PS4/XBOX] PES 2019 討論區(3)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
較弱返AI就ok好多
其實今集gameplay幾好呀 起碼連缐無咁易斷 畫面又靚左 係除左license呢樣死症 岩岩玩左fifa demo 真係唔覺有咩贏pes喎 d畫面膠膠地
仲弱?唔係屈你操作,已經只係走邊線地波傳入嚟
Agree...我一直覺得最緊要係online順…呢樣野今集值90分以上
License我有波衫copy根本唔重要
Btw有無人有好既ps4 patch
唔知點解整唔到熱刺波衫
AI啲身位同速度太屈啦
勁又好廢又好 都唔好得一套進攻套路 悶死
呢d野集集都有 唔係點做到高難度比你玩
今集好似命運巴咁講,真係去晒邊線
未試過畀佢中路突入,佢哋自動走晒去邊,而家識得老連唔畀佢fake,知道佢一定空晒埋走向禁區邊地波傳出黎。
而家有時我自己攻都會咁
玩demo果陣我已經知同提出過呢個問題
但好似見大家冇太大反應 其實我想知你地點享受到打ai
冇遠射冇扭波 全部入波都係傳傳傳去產生
冇單靠個人能力屈機既進攻
你地到底知唔知自己係打緊幾咁奇怪既ai
衰自己on9 出正式版都照買 真係抵死
PES死忠梗係要一齊玩
有沒有玩過手機版果隻?可能係你想要既野
命運巴今年買唔買fifa
今年pes myclub好似幾好玩就冇意欲玩ut了 咁買fifa好似冇咩意思 gameplay同人樣又on9 淨係為咗版權買好似好不智
命運巴雙修
我對手機game冇興趣
玩足球game鍾意大mon靚畫面 揸住手制玩
巴打冇玩開fifa
我冇
2010起一直玩WINNING
有冇試過今集隻demo
真死忠
2013之後已經轉會fifa 係呢幾年突然對winning有翻情懷同埋真係頂唔順fifa gameplay先雙修
自從畢業返左工之後 覺得幾舊水買隻game好閒 玩大半年平均每日2,3蚊姐
免費點解唔試下
好怕SET D制
打左WINNING咁耐

有冇一鍵可以套用WINNING個D制
即係A射波 D斬波咁
講緊操控個感覺同打法
有得揀fifa傳統同第二控制mode(姐係winning控制)
咁呢d當然有得較啦
不過隻demo每次重開game就會還原做default setting
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞