[PC/PS4/XBOX] PES 2019 討論區(3)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
屌佢老母
上半場原本贏緊2:0
之後對面一開波即刻開始lag+delay
lag撚到下半場輸翻2:6
佢隻基亞連尼跑得快過我隻牙朗
pte 新update 冇哂聲氣

大家用緊邊隻patch 好想玩德甲
上次係game更新完之後個星期一先有update
我見pes universe有個patch寫明pc版 但係唔知會唔會有人名個bug
pc好似未有德甲
上個版本既pte patch其實都可以照用到落去依加隻game個版本到
不過要做少少野
http://www.mediafire.com/file/7r25o6q5va182sw/DpFileList.bin
預先backup download folder入面既dpfilelist.bin
再將呢個dpfilelist.bin放入去replace 前提係你有keep住pte堆file係入面
姐係應該同我呢個畫面既file一樣
唔該巴打

而家用緊cypes 2.1 算係咁, 睇下pte出左新patch轉唔轉返過黎
cypes聽講有德甲
有16隊, 自己再換返利記同04落去就夠18, 但都會有兩隊虛構隊我唔識西走佢
anyway 先離開呢到一排 睇下10月尾個dlc有冇奇蹟降臨
臨走前會放低一份禮物比pc版既玩家
係外國論壇evo web既一班神人一齊合作整既mods
我晏d會upload上黎 係個好簡單安裝同使用
大概係copy and paste之後開住佢個swticher.exe再開game玩就會自動load曬堆mods
如果唔想用堆mods 只要唔開住佢個switcher.exe開game 就唔會load堆mods
想幾時用就用 唔用就唔用 係好簡單又方便既設計 費事一d巴打唔識裝mods/解除mods之類
https://www.youtube.com/watch?v=6mJwYS-CdcI&feature=youtu.be
拍左段片大概show下會有d咩mods 首先球場就唔少得
我開左幾場友誼寶簡單show左幾個新既出黎
另外呢個mod最勁之處就係佢已經幫你分類曬 我分別開左幾場友誼賽黎玩
英超對英超自然係英超界面同scoreboard 之後玩西甲/意甲/法甲呢d佢都自動轉好曬
最尾係歐聯歐霸 一樣有界面同scoreboad 歐聯會有返個列隊音樂畫面
另外仲有d我自己係網上收集返黎既mod 例如球員紋身基本上齊曬
人樣方面都有幾個 我簡單揀左利記個keita同巴塞既arthur做例子
挽留
https://mega.nz/#!n4pVWAhY!QMH1_GXairfPWkzrUVjxErK7as-ZKXy8qRYu_5I89vU
link係到 放曬堆野入PRO EVOLUTION SOCCER 2019個foler入面
開住個switcher.exe之後先開game
d mods要開住switcher.exe先會生效 所以唔想用都好方便 你唔開switcher.exe就得
命運巴好偉大
挽留
個mod又唔係我整 要多謝外國整mod既人 我都係download完之後做少少整合
我唔知有冇upload漏d file 照計放曬落去隻game個目錄再開住個switcher.exe就ok

anyway呢到再放多個gameplay有關既mod for offline
https://www23.zippyshare.com/v/gFfPiEOc/file.html
入面有4個版本可以試 要改返岩個名dt18_x64放入data folder
記住預先backup原版既dt18_x64.cpk
我覺得點都好過原版 起碼ai會有遠射
有d問題例如邊路橫傳 ai唔會扭波呢d都係冇辦法解決
10月尾睇下k社會唔會創造到奇蹟 冇就今集係咁先
計分版入到ML會唔會跟翻相應聯賽?
個mod係咪唔包球隊
本身有其他patch可唔可以用
可以用
唔包 呢堆野只係錦上添花
你要係有齊球隊波衫logo既patch上面配合呢個用
巴打有冇evo果條link可share, 想睇下佢仲包左d乜
我用緊cypes 2.1 想睇下match唔match到
d patch唔係擺入wepes folder咩
點解匯入嗰陣搵唔到資料
你隻GAME係STEAM果個directory
唔係WEPES
即係咁樣
F:\steam\steamapps\common\PRO EVOLUTION SOCCER 2019
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞