[PC/PS4/XBOX] PES 2019 討論區(3)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
ps4 撚想回流pes (對上玩2016 因為裝patch太煩冇耐就棄咗)

想問下依家d patch係咪可以解決晒人名人樣球隊名球隊會徽呢d問題?

主力玩become a legend同ml, 呢兩個mode依家發展成點?
其實成隻game呢兩三年都冇咩大突破 特別係訥兩個mode同2016大致相同
pte patch係咪唔洗用dpfile generator
你裝完之後見唔見download folder入面多左原game以外既cpk
Pc patch唔會冇用到dpfile generator 只係你裝佢個patch佢自動幫你入曬裝曬
除非你要加其他mod 否則唔洗再用個generator做野
入完pte patch之後一online就話我資料檔不相容 叫我更新軟體
pte之前出果個patch依加用唔到架喇 佢係base on隻game既版本去整
前幾日隻game更新左版本
但係點解我琴日用到嘅
咁你係咪online唔得 offline冇問題
兩個都得
之後今朝自己係game入面改完d日本人名之後就咁
我依家唔用patch開game都係咁 一要更新即時陣容救話資料檔不相容
咁可能關改名事
我試過del game重down都唔得
點算
你有冇del曬隻game d野 save folder入面d野都要del埋
你個情況我估係個edit save唔岩姐 試下淨係del個edit save再入game等佢重新建立edit save
edit save del咗十幾次
我識嘅方法已經做曬
咁你影果句error黎睇下
試下入去steam right click隻game內容果到驗證遊戲完整性
岩啊 就係有野唔係原版文件 要重新下載
del曬所有嘢再down
但係我之前試過一次
佢驗證完之後會幫你重新download佢check到果個唔岩既文件 唔洗del game 你再開game應該就ok
冇玩18 其他年份有玩,今集單機mode算唔算ok?
仲係咁
咁你由頭到尾del曬有關隻game既file重裝 再唔得都冇辦法
ml同17差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞