[PC/PS4/XBOX] PES 2019 討論區(3)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
都話係改廢自己
唔係電腦勁左
最慘之前都係垃圾教練帶住班銅銀波打俾人大數
最近終於夠COINS買個高RANK教練換D金黑波結果一樣
我認命

依家都係每日登入拎獎勵,打場標準拎3000GP
間中同FD連下線算,已經唔想投入太多時間
入得架啦,唔洗等
就算回防都會屈啲問題出黎搞到中路空,例如中堅追追下個前鋒走左去追其他人,呢啲野要睇慢鏡先留意到
仲等我每之開波前細心研究D陣,SET咩戰術點配搭
根本浪費緊時間
冇用,電腦唔出cheat既你用龍門打前鋒都會贏,電腦玩野既你點打都只係會一球起兩球止咁贏
一日一場咁多

琴日決定左更新後先會再玩,真係太不知所謂
月尾
有無人study過咩edit national team. 想整隊香港隊
有無人study過點edit national team. 想整隊香港隊
旗仔都比人搣走

用pesmaster整咗件波衫 試下IMPORT睇效果先
lm
WEHK的PES 2019 Patch 0.2本來計劃包括德甲、美職、日職等聯賽(基於PES World的資料檔)。

根據小道消息,K社會在未來兩週提供官方資料檔更新,包括之前公佈過的泰國聯賽。屆時可能會令以上自製聯賽的資料出錯或變回預設。故我們會在本月底的官方資料更新後才會推出0.2,以免造成「今個星期裝完,下個星期就玩唔到」。
ps4點入呢件
曼聯兩件作客都好柒

我del左粉紅果件

加左myclub 黑色同新西蘭件白色上去,即刻順眼哂
中超!
WEHK
【官方中超】Konami官方正式公佈 #PES2019 Winning Eleven 2019 將會連同之前公佈咗嘅泰國聯賽,喺下週四更新加入中國超級聯賽!

#有得用法圖斯

https://www.facebook.com/109379265802139/posts/2233039763436068/

https://www.konami.com/games/eu/en/topics/14850/
中超食兩家茶禮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞