[PC/PS4/XBOX] PES 2019 討論區(3)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

今集得3個POST貨仔
有3個咪算好

今年又有個FIFA死忠係到梗係少PO
玩pes啦 唔玩都買返幾隻送比親朋戚友
居家必備 送禮首選
ps4 個online mode 順唔順
算好啦仲有人講下嘢,上年好似仲早啲?(因為今年早過fifa出一段時間)
剩係買黎玩ml點睇
唔係wor以往都頂到1,2個月 今集都未夠1個月
前幾日打風都冇咩人推post 星期一因交通問題我返唔到工 果日個post有一半係我留言
2017 高登大概推到10個post 2018連登都應該有5,6個
個情況係愈黎愈差
等減價買好d 依加d patch又未齊德甲
仲有依加個ml有個大bug 某d隊會差唔多賣曬隊波d球員 官方話遲d先fix
fifa死忠
以前你出聲都唔少
冇左你唔得
你都知(fifa)死忠既作用
推po
等減價
https://www.konami.com/wepes/2019/eu/en/topic/wepes2019_games-2336
ml/bal既bug將會fix 但已經開左檔既話果個save唔會fix到bug
k社好波 明顯冇測試過就推出黎賣 咁明顯既bug都會唔知
年年都係咁
We apologise to our users for our lack in communication based on the game design.
今年算係咁 識道歉 同埋fix bug既速度比以往快
唔知搞唔搞得掂個ai
要趕住出閘係咁
終於開咗ml save
d轉會唔合理得太on9
有咩例子
美斯轉唔知去邊
高華錫嚟咗熱
好可悲 今時今日兩隻game都做唔到一種有logic同埋稍為貼近現實一d既ai轉會
例如有咩bug

轉會見到幾大兜亂,英超瘋狂強隊互換

最大問題係ai進攻太屈,仲可以乜位都可以第一時間傳到波,靜係呢招都屈死有delay既玩家啦
FIFA就出
一出我諗哩度可收皮
每年PES都係咁
早出過人地少少搶下客
最大缺憾係AI射波太屈 禁區內起到腳必入咁濟 玩家啲射波一係無撚力 一係接實 一係唔中龍
一碼射唔入都試過幾次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞