[PC/PS4/XBOX] PES 2019 討論區(3)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
PES死忠
劇本屈輸你唔緊要 但今集pes係ai得一招傳中入禁區入波
冇遠射冇個人突破 打ai係好撚悶
隊隊都係邊路妹下妹下之後傳中 美斯世三都唔會突破 內切入自己射
唔講劇本住 本身個ai設定好有問題
單刀cup停個波回傳分邊呢d野點容忍得到 見到就即刻想熄game
已經測試過 就算高難度ai 只要係禁區外 你移走守佢條友 ai都唔會自己帶住個波入去自己射
都係傳傳傳去到禁區內射腳掛網波
電腦一加速,玩家果隊就會硬直哂,之後就
https://youtu.be/IxIY3ugkCog
原版我敢講你玩1000場ai都唔會見到ai呢類射門
利申pc版裝左gameplay patch ai先有呢類遠射
PES死忠繼續為大家送上精彩入球
睇埋我哩球郜林移形換影先啦
我有球拆你屋

入果下笑到仆街
係咪玩錯game
up唔到片上黎添

挑起個波俾個中鋒幾碼泰山壓頂咁頂

爽到
404 - image not found wor
lm
屌你個傳奇難度真係唔出好過出…戇尻到震
就算對曼城對恒大對手都一樣打法
兩翼傳啲地波入禁區
你第一下捕到佢就後爭比另一個隊友射

進攻自己隊啲人過極都過唔到
電腦一早預判左你去邊
你扭到佢一下佢都極速咬返住你
第二個已經極快包埋黎搶波
電腦所有中場硬過C朗快過美斯
點玩呀大佬…

到你真係好彩入到兩球,下半場又開劇本極速追返/反勝…仆街啦Konami
fifa出左喇 $200收pes2019
如果pc放到我都想放
哩度靜到
估唔到今年咁快收皮
傳奇唔撚係人玩
根本只係格硬暗地將電腦球員的能力值全部變晒99
再將自己球員變成on9

玩咗一場已經冇玩玩返超級球星算
好想知有幾多人玩開傳奇而長勝
一隊波究竟可以有幾多人,我買到38都未爆
仲玩緊myclub, 排隊都算快
ml冇左載入球隊資料,kon9mi進一步倒自己米
今集咁撚易中柱

仲有角球點樣開好? 玩左咁耐先試過一次係直接頂入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞