[PC/PS4/XBOX] PES 2019 討論區(3)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
歐聯best11係以前有歐聯版權果陣先有出之嘛 今集冇左歐聯就冇
得果D合作球隊既黑波 有得揀我緊係想抽歐聯11人啦

睇完試下斬親波/走位波一禁完掣就R1+R2搶點
28分鐘4球(1球罰球)
Superstar祖記,有晒牙朗迪巴拿
慘 仲要比你壓到零攻門 其實進攻黎講今集ai都幾悶
玩得多就知得招邊路傳地波入禁區 又妹下妹下唔識射
有時都唔係話自己守得好 但ai要妹下妹下 有空檔又唔突破 得招邊路地波 我控條友企好個位都自然會閘到d波
高難度黎講ai都可以零攻門 我玩咁多年都冇一集係咁尷尬 就知呢集打ai係幾咁屎
係,而家由得佢傳落底,搵人行埋去基本上就封到
球員轉代表國家隊
係咪都會更新返?
我入cypes都有事
以往國家隊係冇更新
有冇試到
未,等周末先打得
到時試
我哩幾年Winning都係只玩myclub
有冇巴打傾下

今集有得用100金抽featured players
哩兩星期合共6隻(當你好好彩冇重覆),其實隊波好易上4星甚至5星
但就算大家同樣係4星其實範圍都好闊(4星戰力冇記錯係1900-2200)
所以就算揀咗同自己戰力差唔多嘅玩家比賽
兩隊波球員能力都可以好大分別
加上如果你唔課金,之後再出的featured players應該冇咩機會抽
實力分別就會更大

所以我哩幾晚就專登試下砌隊3星嘅隊伍玩 (1899戰力或以下)
不過其實你入兩三個黑波再配全銀波都已經好勉強
我唔夠銀波人甚至要入埋銅波或白波(咁當然變相又有返啲位置放金波人)
但哩幾晚對3星對手感覺係仲難打
要等咁耐
PES2019 J-League 進度表

點解咁慘
你就快有得玩乛⼁
用邊隊好
shoot導彈!奶~
要拎permit 拖番幾日地洗番幾日碗先
技術未到果個水平
用勁人係晒料 續約又貴
所以我而家隊波兩星
練下技術先
岩岩用兩星 win左隊 三星
用比馬
仲諗住入定球探抽隻干度比亞Tim
唔慘,好開心
尋日病到死死下,放學翻到屋企都勉強打左一鋪先訓,等個胃消化下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞