[PC/PS4/XBOX] PES 2019 討論區(3)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
shoot~~~ 拖
今集有d位又重覆返之前幾代既錯誤...
我打開BAL 既,咁交完波比電腦梗係走位
但成日我個人都未郁就隊返個波比我
大佬呀,你都等我走左位先交呀...
同埋d 解圍又係亂9咁黎,明明無人迫都要踢出界
即係個AI都冇大幅改善
BAL你係咪禁射波制呀

BAL你禁射波制係會叫電腦隊友清波
乜制都無禁
佢解圍我做咩要禁射波制
電腦係咁,會auto大腳, 龍門最常見
steam 版第一次開game 個陣有個小視窗做setting , 例如fps ,個個小視窗可以點再開出黎?
steamapps >common>pes2019
入面有個settings.exe
今集傳波好似真實咗少少,唔算自動導航,叫做會甩吓腳
翻去試試,ps4 remote play 個畫面起晒格,試下用steam 版又lag 到仆街
1280*720
quality low
原本用remote play 都好地地,呢幾日隻demo 起撚晒大格,波都睇唔撚到

用steam 版試咗一次最低效能都卡死,翻去再搞搞

唔知關唔關我係英國事,但隻game係香港psn down 可以連咗去亞洲server 所以咁高ping , 明明插晒lan 線,照計連線唔會咁差
個server又嚟料?
靜啦
利申:玩緊ml,間唔中同朋友fifa proclub
玩緊大蛇,間中玩幾場ml
等近2.0個patch
德甲
冇乜時間 已經唔想玩my club
淨係得閒玩吓ml
想問有無list check到my club教練嘅資料?
點解哩幾日都連唔倒個server
買左返黎仲未開Game ,

等齊經典人物先開 ML Save ,

要碧咸 同 朗拿癲奴
PC既話應該有PATCH開到經典人?
我發覺一打職業,後方回防特別慢
用同一陣腳,同一陣式打標準以下都無事
禁區一定返齊人MARK好位

有次打職業輸波,睇返REPLAY,中場企咗6-7個人
唔係上前攻,俾人攻又唔係回防幫手,完全係食花生
個劇本寫得太明顯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞