[PC/PS4/XBOX] PES 2019 討論區(3)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
棄game先黎中世三
冇用 出去玩幾場 發覺周街都係黑波 自己隻世三冇咩特別
再玩幾場 劇本出現 發覺自己隻世三都跑唔過某某
再玩幾場 要續約了 又要嘔GP出黎 養唔起 咁就完約 到底享受過D咩
今集哩個劇本問題真係近年最明顯
大佬你話輸技術、甚至係輸俾人地全明星黑波我都真係仲知咩事
但你無啦啦將成隊波變on9咁真係唔知想點
(當然有時到對面變on9你會贏,但咁贏都好冇意思)

我冇咩玩過FIFA,唔知FIFA係唔係又會咁
試下玩手機版PES
pc版因為出game果陣個兩個星期一直都有連線問題 今日賠左5萬gp同2000coins比pc版既玩家
加快個mode既死亡速度 用佢d coins狂抽feature players
2000 coins
贏一場其實有4500, 10場贏6場就夠續全隊約...間中又送下合約卷其實又唔會太難MAINTAIN隊波
佢另外重有對SIM 10場派錢同每星期PES排名,呢2樣加埋都4-50000...
抽人個度一星期都派100幣比你抽...玩玩下又覺得可以長期玩到...我隊波暫時得5個黑波都贏到人地17個黑波...講真咁樣贏更有滿足感
我贏一場得3千幾
隊波4星now
打杯應該多D錢...你係咪打排名?
係呀打排名

打杯多啲錢?
(但打杯佢冇得set任何限制,成日遇到啲全黑課金隊或雙方連線差的玩家
打杯一定多d
贏波有500未計獎勵
多數用返wehk嗰啲
而家邊度買game 最抵,pc版
steam 仲可以唔滿意就退錢
FIFA出了
Pes仲有一星期壽命
唔駛等啦
宜家已經冇咩人玩
如果唔係一如以往既嚴重不公平比賽,其實我覺得幾好玩,但見到啲翼打反擊果陣條邊空哂都收步怕越位(但明明前多五碼都冇越,仲甩開哂閘,佢主動走翻去隻閘後面 、86速十碼跑輸比紅力80速幾個身位、防守瘋狂轉錯人呢啲野,搞到隻game俾人個感覺好差
https://youtu.be/dzXelijdxlc

其實我已經搞唔清楚呢啲係隻game陷害定係引擎問題,以前ps1,2都未見過呢啲咁仆街既走位
成日畀直線佢就縮後
諗住聖誕特價先買

到時仲有冇人同我討論
pc my club第一次撞到香港人
同埋會窒一下步先追,今集新增
呢個之前都有架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞