[PC/PS4/XBOX] PES 2019 討論區(3)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
原來係咁
ps4果隻匯入既好處就係online都可以真波衫logo咁玩
pc patch果隻安裝方法會令到你玩唔到online
而呢個mod會岩你 開住個switcher.exe既時候先會連結堆mod入隻game到
唔開既話就=冇入過mod咁 可以正常玩online
個原理就好似係usb咁 你插入去先會連結usb d資料落電腦到顯示
抆出黎就會冇左 就係咁方便咁簡單
近年都冇乜玩online, 個人覺得myclub果種儲人對玩winning黎講太唔真實
同埋咁既西game唔想再課金, 肯淘寶比兩舊水買game已經比足面佢
卡迪夫城輸1:2
比般尼3射2中2入球
好似我地打winning比人屈劇本咁

load到球場但fast match load唔到scoreboad
開個聯賽咁試就用到
證明winning真實
係咪兩邊出波
無曬人
去到fifa demo仲有已好好,而家都正game
我入左PES係咪ON9左
連3VS3,ONLINE都打唔到,話太多人.....
電腦既無所不能真係令人覺得好悶,係角球旗俾我個龍64波佢可以落西彎入,轉個後衛去護空門就硬直郁唔到,睇住個波慢慢落地中內柱入
我聽日都會拎FIFA玩了
今集2019真係近年最垃圾的一集
AI弱智、劇本問題等等真係玩到個人好忟
特別係劇本問題我真係接受唔到
你話大家公平情況下一齊AI弱智咁都冇計
但你專登背後有script咁令其中一方唔可以隨心所欲控制球員
基本上開波一刻已經定咗輸贏
咁有咩好玩
最高難度啫,退一步海闊天空
係online成日遇到哩個情況
打到好冇癮

算啦今集完全失望
棄game轉FIFA
順便問下,fifa齋玩pro club同朋友些牙,係咪一定要keep住將佢個acc設為常設主機?
利申:pes ml死忠
玩ml
我今集反而玩落左ml
Fifa夠俾玩家屌script喇
fifa script問題更加離譜
尋晚洗咗個myclub了
今日去拎隻FIFA(之前叫朋友幫手買咗隻一直未拎)
好似命運巴打咁暫時唔玩住了
好失望
pte有update
但係仲未有德甲
script就隻隻都有
只可以講今集太誇張
完全將領佢落script表露無遺
你竟然對kon9mi有希望

平心而論唔計ai既,今集係2017以黎最好玩,但點都去唔翻2015咁好玩,呢集應該真正係新引擎既神作,連同fd玩都勁刺激

今集ai個進攻其實同上集差唔多,好明顯會屈到你隻閘冇反應企定定,之後就放直線,同以往幾集打穿玩家防線既做法一樣,只要你隻閘俾佢整停左,就算你手動控個人去封,佢一樣照傳,所以我覺得控閘+直線係一套動作黎

但今集又整多左個傳傳傳去侮辱玩家防守,唔到最佳射門位置都唔射,咁成件事就多舊魚,加埋因為呢樣野而搞到電腦進攻極單調,冇遠射冇燒味,一味控玩家啲人,之後就傳傳傳

好憎佢無啦啦落啲野去令場波變成不公,真正鍾意運動既人係冇可能接受到不公平既比賽
仲有邊個話PES唔真實有script
我感覺係對500分玩家同9XX分既玩家係無大分別...
但明明9XX分玩家應該技術好好多...但打起來對5XX分個D重辛苦...呢樣野打DIVISION就無咁明顯....BTW 一定要用教練SETTING係好低能既事...唔明點解唔改....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞