[PC/PS4/XBOX] PES 2019 討論區(3)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
有冇link
條友未放出黎
ML應該代入到?
今週之星係邊幾隻?
唔識野
法林明高不知幾撚勁
明明呢個星期有國家隊比賽 仲諗住有阿辛斯奧呢D抽 點知搵呢D濕鳩野做gimmick
佢係咪都好驚期期出球星個mode會太快玩完 就搵D南美濕鳩人出黎做活動抽
我認為可以
阿辛斯奧 有撚版權啊
當國家隊咁睇 唔算假波衫假名
MD WHITE

每日myclub的日常

我防守真係好廢
想問點可以防守好啲?
我通常係按正方叫隊友守之後自己再睇位
但好多時人地一兩下直線已經穿晒
或者求其傳幾下就入
有冇試過淨控dmf或者中間任何一個球員周圍走 邊路留比ai隊友守
你自己就一個人係中路同禁區內封位
打ai有d奇效因為佢地只有邊路傳中 但打人就未必 內切入都已經比人射爆
捉對面傳球路線
myclub個教練list幾耐更新一次?
用緊高普發覺冇AMF前面隻中鋒一比人man mark就隱形
好似每8個鐘更新一次
thanks
打傳控既巴打用緊咩教練?
仲用緊垃圾教練
btw高普個陣 cmf用box to box既球員都會插入當amf用 陣係死 人係生
myclub仲可以set副教 姐係買多個教練返黎用 個cost可以照跟高普果個
但陣容就可以跟你買返黎果個教練
你求其買個教練係陣式岩你而又有amf set高普做總教練 另外既set做副教就得
冇記錯一隊波係可以有3套陣容切換 姐係可以有3個教練
牛油手
我都唔知可以set副教練唔該哂
宜家set假9同false winger都入到波
cmf用b2b/hole player圍住對面禁區踢果陣都冇問題
但有時反擊去到鋒線發覺冇哂option想回後轉下邊中場跟唔切要夾硬黎
可能係我唔識玩
陣間搵個41212陣黎試下先
唔好成日標波,封傳球路線
必要時食張牌
好似每8個鐘更新一次
thanks
打傳控既巴打用緊咩教練?
仲用緊垃圾教練
btw高普個陣 cmf用box to box既球員都會插入當amf用 陣係死 人係生
myclub仲可以set副教 姐係買多個教練返黎用 個cost可以照跟高普果個
但陣容就可以跟你買返黎果個教練
你求其買個教練係陣式岩你而又有amf set高普做總教練 另外既set做副教就得
冇記錯一隊波係可以有3套陣容切換 姐係可以有3個教練
我都唔知可以set副教練唔該哂
宜家set假9同false winger都入到波
cmf用b2b/hole player圍住對面禁區踢果陣都冇問題
但有時反擊去到鋒線發覺冇哂option想回後轉下邊中場跟唔切要夾硬黎
可能係我唔識玩
陣間搵個41212陣黎試下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞