[PC/PS4/XBOX] PES 2019 討論區(3)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
https://www.konami.com/wepes/2019/eu/en/topic/wepes2019_games-1582
2-3日前已經話調查緊 依加只係講左幾個方法可以試下 但仲未知點完全解決
未整好就拎出黎賣
係咁架啦 唔比呀? 成班傻9咪又係買
我都係唔開旁述 扮有現場感
以我所知PC版有patch轉返d會徽果d
想問Ps4版係咪冇得搞
唸緊今年轉唔轉會
ps4有得入返曬d波衫logo 仲方便過pc傳統果種裝patch
傑志玩ml
果兩個聯賽好無癮
其實今集有返好耐以前winning 果種感覺,幾好玩

但個myclub 連線要撞入去真係好on9
唔該巴打
唔該巴打
上網打有時成隊波會變弱智
「得」身位都「得」唔到俾人後面一篤就甩
傳波又慢半拍
啲人好似食咗豬油咁

但有時班波又出奇地順
是但傳是但射都入

我真係唔明點解咁
劇本
今集好明顯
好多場我半場就走
因為知輸硬
見到對家fifa流出啲gameplay其實都鄧pes唔抵
今集pes算係唔錯 起碼玩落似真實踢波多啲
可惜server同license真係死症搞唔掂
今集ML多唔多劇本式失波?

仲玩緊18
想問下點先會有傳奇難度AI?
贏5場超級球星電腦

但你玩過幾場之後就唔會再玩傳奇
電腦出晒cheat根本冇得打
咩聯賽?

我bal打緊傑志,編哂泡日中啲隊入去,幾正
ml對五星依家識防守了,16場失1球,仲要係自由球黎

進攻就成日上半場唔俾人入
有冇覺得pes啲球員 係有啲一格一格行
例如盤球 雖然唔係16方位咁樣 但玩落明顯唔係360度
仲有55波 搶波果時個感覺都係係個球場一格一格咁行
有啲1999 有冇人明
利申 fifa轉過黎
明,特別係起步果下,好多時係一格格
有玩2017 其實今集好左好多
但玩落都做唔到fifa果種唔係一格一格咁樣
pes好似係球場有格數限住你行咁
我始終覺得中後場爭奪隻game都係整得差,加埋啲人無啦啦前後咁走位,好唔順滑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞