[PC/PS4/XBOX] PES 2019 討論區(3)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
波衫patch 唔係擺wepes咩
咪住先
你講緊邊個patch
波衫patch
波衫係呀
我的文件之後konami,pes2019入面既wepes
其實唔緊要 你要開住個switcher先會令d mod生效 唔開就唔會生效
個過程基本上係冇野install過落隻game到
而你down完發覺唔對路都唔洗驚 直接del曬你down過既野就得
可能pes universe個patch有問題
試下其他patch
但係d patch會有人名個bug都唔知點搞
巴打用緊咩patch?
今晚試下
之前用過wehk同cypes
入完之後有d人名會冇咗第一個字
依家用pte算 但係update又慢
成個weekend冇得玩 之後隻game又更新又要再等pte update
我用cypes, 部分人名會係. 開頭, 但都接受到
wehk就算鳩數
冇咗個名唔係好掂
仲要所有波衫嘅第一個字都冇
fuck konami
今年ps4 patch入pc有bug 冇計啦 上年匯入都冇事
始終用edit mode既匯入功能都唔係pc一般慣常既入patch方法
一係等小組整 不過近年個勢都係衰落 更新又慢又疏
一係就自己學入mods整mods
pc就係咁煩 每次更新dlc版本都會令到d base on上一個版本整既pc patch失效
要用個dpfilelist generator搞搞佢先兼容到個版本 我依加都用得返pte個patch
我冇事wor
人名有. 開頭姐係都有問題啦
cypes係咪都係要edit mode用匯入咁入patch
如果係姐係佢用ps4既野 唔係純正pc patch
係, 要import, 但都幾麻煩要跟住次序黎做, 個youtube又係法文
純pc patch應係得pte, 但上個patch 都未有德甲
我用cypes人名冇問題, 係前面多左一點, 但成個名都仲係度
你地玩住先 我呢個月做fifa死忠 等10月尾大奇蹟日
pte下個patch話會有德甲
我放低個mod應該唔存在同patch有沖突
始終佢個方法唔係真係安裝左d野入去隻game到
係開住個switcher.exe果陣先會將d mods連結落隻game到
無論安裝定解裝都好方便
係下個dlc出現之前 呢個mod都唔會有任何問題
中途pte或者其他patch出更新既話 呢個mod都照用到
頂住檔先 等我返黎
我都準備買fifa 等命運巴回歸先再玩
因為我自己入patch一定有問題
pte可以同呢個mod一齊用咩
冇問題 我就係pte+呢個
但係pte唔係都要用佢個exe開咩
佢個exe係比你轉換online/offline用架咋
唔一定次次都要開佢個exe黎開game 例如你已經係offline mode 你唔再掂佢
之後就咁禁steam開game都會一直係offline mode load到pte d野
總之你開住我個switcher.exe 之後你用咩方法入game都應該唔會有問題
我都係打單機master多 有球衣logo已經夠玩
如果裝哂patch想同人online又唔知點搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞