[PC/PS4/XBOX] PES 2019 討論區(3)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
其實咪又係玩得多就得
一定要自己玩先升到
你跳過比賽就唔計
Myclub 打 AI盃 對頂尖曼城
打左我三次先過到 係咪我太癈
之後中 Wilshere
你得閒留意下個雷達 紐亞個企位係全game企得最出既龍門
隊波攻緊果陣佢企到出禁區外 都好似現實
https://www.youtube.com/watch?v=l22pMSrocRA
2013果陣推出左一樣野叫player id 當年推出呢個feature都算震撼
冇諗過打機都可以球員有獨特跑姿/射門動作/特別技能等等
最有印象係洛賓既跑姿似到十足同埋佢cut inside r2+射門全game最勁 有條洛賓軌跡咁
仲有泰利識飛身用頭block shot
伊巴先會容易做到倒掛,花式射波果d高難度動作 唔似依加阿豬阿狗岩時機就會自動波花式射波
fifa都係18先搵到c朗做代言 scan埋佢套動作 而pes其實一早開創先河 好可惜之後冇好好發展落去
依加我都睇唔出有幾多個球員係特別甚至連C朗果套跑姿都冇埋
How about 俾人入完波即刻舉手叫offside
當初有player id果陣紐亞都未做舉手王 只係出名企出禁區清波 所以PES冇做到
之後就正如我所講佢冇發展落去 所以就冇更新
一定係除非唔係
睇你出咩人 打電腦杯都有用到黑波金波我咪會笑9你囉
精神高唔難打 myclub好食精神 同一難度之下ai廢過平時玩offline既友誼賽 因為友誼賽冇計算精神呢樣野
全金銀 win 2:0
用法國正選中堅組合反而過唔到 兩次都加時輸
唔係wo 巴打
我覺得個頂尖仲勁過ML傳奇曼城
呢到有冇巴打成功用過今集先有既rising shot或者dipping shot黎入波
我淨係成功出過技 但入唔到波 個軌跡有rising但都係最尾高出
import detect唔到
ML傳奇難度
見到個傳奇呢個字我都驚
https://www.pesworld.co.uk/ps4-downloads
pesword出左德甲 可以試下
cypes有出pc版既匯入版本 我冇用但我聽講唔會有pc入ps4 patch果種load唔到某d野或者陣容亂曬既bug
r1r2好似難控啲,你頭先講個撳就係r1r2?
成日用呢招都畀人食咗先
拉膠對手會縮後
手指問題?
一聽就知個鬼佬係果條死肥仔 鬼佬版綠帽
撳R2?
用R1+R2 SUPER CANCEL係最正路 不過今集好似nerf左少少 2018果陣萬試萬靈
https://www.youtube.com/watch?v=uF-T5gBqbG0&t=
https://www.youtube.com/watch?v=GgA47H7sPOM&t=
呢個鬼佬沉迷pes 好鍾意吹奏pes 成日拍片 有d片都值得睇下既
r1r2好似難控啲,你頭先講個撳就係r1r2?
成日用呢招都畀人食咗先
一聽就知個鬼佬係果條肥仔 鬼佬版綠帽
呢個鬼佬淨係識吹奏pes 唔會屌隻game
2018果陣條友拍片講佢心目中top10既football game 屌佢老母佢排隻pes2018係第一
去到2019出左demo又即刻拍條片標題係:A Football Simulation is BORN
即刻轉口風話2019超越2018 成為佢心目中既第一
佢係癲到隻game有咩衰野佢都可以無視當冇野 繼續吹奏繼續享受隻game
係真愛啊
一年啦,一係買啲做隊長會加精神既人翻黎
想問下 ⋯ 普通版家陣玩my club 仲有無best 11抽?姐係大約送一個黑波實力球員⋯
我撳開r1
急墜中過兩次柱

好似無
上上年都仲有
上年果隻玩左幾次放左 唔記得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞