[PC/PS4/XBOX] PES 2019 討論區(3)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
日職
日職應該冇啦

秦國真係冇人識
手機版有 主機版冇咁大細超
屌哂KONAMI班人老母!! 日職呀~ 我要日職呀~ 初戀呀~~
離開PES半個月 好似過左好耐咁 趁今日有d消息 叫做重新接觸返隻game

中超以前傳左好耐 係今集公開既秘密 所以唔意外 都會係成堆假樣
望就望未來幾年會有一個深入既partnership建立到

例牌每個dlc都一定有球員樣update 循例j幾秒就夠了

球場就有摩納哥主場 但些路迪同格拉斯哥流浪就仲未有 有d失望

主菜來了 當初頂唔順隻game都係果d ai問題
官方講到明今次個dlc會改善
官方簡單咁列左幾點出黎 基本上係我以前講果d問題既7,8成內容
ai邊路地波橫傳,單刀唔射回傳分邊,冇遠射,keeper 1on1唔出迎封位等等
anyway都要等下星期先知佢係咪真係做得到佢所講既野
暫時抱有希望亦抱有懷疑 改善就一定有 問題係個改善程度會有幾大
如果佢真係做得到 咁會有翻天覆地既改變
同時我唔相信一個patch係可以做到翻天覆地變到第二隻game咁
好似依加咁 玩幾十場都唔會見到ai遠射 patch之後可能10場就會見到ai有遠射
咁樣都係叫有改善 但改善程度係咪足夠 大家可以諗下
呢個故事教訓k社 以後都係10月先出game吧啦
隻game每年都起碼要到10月,11月先叫做補返d人樣球場,開始fix gameplay同bug等等
咁樣先勉強叫做係一件製成品
命運巴回歸了
wecn: 終於唔駛做咁多野啦
終於唔洗成日去底線同電腦跳cha cha
技能果d有冇解釋同點出?
綠帽巴
想問精選係咪只可以用金幣買?
有無得抽或黑波升盡變精選

只得100抽AC定Inter好?
睇下啱唔啱用先
Coin好難儲

我今次唔抽
依家玩左幾多個鐘
好似冇得睇

今集應該係歴來電腦最想點就點既一集

只要想入波真係無所不用其極

唔係屈呢啲其實我覺得算ok

但黑哨問題嚴重左
ml而家都仲係屈邊
用緊你守龍

技能卡有用,又可以射下罰球
但長期正選個忠誠都係徘徊係3-4格,19歲人仲咁唔成熟
有有經典人物既 patch

一日未齊都唔敢開game
我可以射罰球? 雖然之前佢喺以色列會射12碼
我本身edit加左少少,之後訓練又同佢加射波

佢本身又升得好多,依家有76,入過兩三球罰球咁
其實依家已經有一堆架喇,佢隨時下年二、三月先齊人,到時再加翻入ml囉,好過一路等呀
PS4可以加返入ML?

另外想問my clue 個教練愈黎愈難續約可以點搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞