[PC/PS4/XBOX] PES 2019 討論區(3)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
好似得喇 唔該巴打
其實pc都幾煩 有時出錯都唔知係邊到錯 如果次次重裝先得就會用好多時間
今次個問題我都係第一次見 應該唔關裝mod事
我想問advanced shooting 同basic有咩分別?
advanced shooting會有個圈圈比你瞄位射 好難用 射波要禁個方向同basic唔同
去training玩下你就知
因為我發覺pes好難入波,唔知係龍勁定我射得衰,有時幾碼都救到
係人地龍門勁
同埋玩家好少射到電腦果隻必入掛網波
岩岩fifa轉過黎 覺得l2換人果到怪怪地 但係又講唔出邊到怪
ps4邊個球衣save最齊有埋德甲?
應該係有少少delay
我反而想請教邊個patch有巴西 墨西哥國家隊
全部錯衫假人
巴西遲d會有dlc補返
墨西哥同埋d北美國家隊都係假
整patch都好難搞 要替換堆假人 又冇幾多個呢d國家隊既人係球會到
對比fifa responsive呢樣野pes全面輸 除左轉人 有時射波傳波控波skill move既指令都會有少少delay
加上隻game default左有時球員要控一控先做下一個動作好on9
相信唔少人都有同感輸過d第一時間清唔到既波 禁左制佢都係控一控先
屌 我更新完pte patch又玩唔到
我都話過佢個patch同隻game已經唔同版本
你要等佢再出更新 總之個dlc version有變過 前一版既pc patch就用唔到
又或者你可以自己試下用個dpfilelist generator 手動入返pte堆cpk落去 都有可能用到
但你一定要揀返係dlc v1.02
佢今朝更新咗
係咩 今朝未開機唔知
今集更新咁密 又係fix d垃圾野
唔係wor pte又話個更新係為左兼容最新dlc 舊果個patch玩到 呢個反而玩唔到咁奇怪
唔知係咪我做錯d咩 但係個patch我重裝咗幾十次都係咁
咁你唔用佢個更新 用舊果個玩住先得唔得
岩岩down左pte個patch 入game冇彈error之類既野出黎 玩友誼賽都冇問題
有齊波衫logo 但d球隊名唔知點解仲係man red man blue呢d
你裝patch果陣有冇裝錯路徑 同埋有冇清空個save folder先再裝patch
我就係原本見到man red呢d所以就del咗個dp file generator 淨係用個patch開game
路徑應該冇錯 save folder係要del邊個 之前好似試過del曬所有嘢先裝
咁你試下由PTE PATCH 1.0開始再重新裝過 我諗假名係個patch既問題
1.0應該冇呢個問題
我今朝已經係由1.0重新開始裝

你裝完之後個download folder係咪都係exactly呢堆file
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞