[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區

1001 回覆
140 Like 63 Dislike
我都係咁叫屋企人睇
迫佢地8點要準時開電視
搞到佢地宜家都識啲角色 仲勁鐘意啲cls劇情
潮生同阿龔應該會惺惺相惜
仲有安仔都一齊加入戰團
頭兩個女婿都係成功人士唔怕
我而家都投入左,唔敢叫佢industry,驚佢嬲嬲豬
我仲未敢翻睇呢集,平時既我已經係喪loop
老母好中意睇大小姐同jenny
睇住上半part先囉,
貢獻吓收視
因為同觀眾互動多咗,同埋團隊又肯同觀眾一齊玩~同以往的劇集好唔同
阿龔雖然真係為阿水做咗唔少事,係真係背後默默守護著阿水
但我覺得佢有個不足之處,就係永遠嘻皮笑臉,令人唔知邊句真邊句假
會否是因為害怕再食檸檬的關係?
我覺得阿龔與阿水相處,要在那嘻皮笑臉串咀本色(相信這會繼續成為佢地相處模式)下,其實某些moment係應該要認真起黎囉
當然要解決那突破位下,要繼續以這方式繼續龔生的追女之路啦...

難道真的是男人不壞,女人不愛
愈成功愈比廢老榨乾榨淨
我阿媽鐘意曹總bb 對佢印象最深
上半場真心正
再次強調
其實龔生溝女真係好明顯
特突去探阿水班喎
我阿媽鐘意安仔
平時成日屌我係死廢青,但又鐘意個廢我十倍嘅廢青安,無天理啊
我諗潮生同阿工應該唔會咁輕易比廢老玩殘嘅
講起曹總
之前籃球賽果集我同老母講開心速遞三大男神係阿工 潮偉同送水輝
佢好認真同我講:你男神唔係曹總咩
做乜q
超明顯,當其他人睇唔到

曹總係吉祥物級別的
送花送禮阿水只會覺得係龔燁又唔知想攞啲咩著數嘅前奏
阿水呢個港女好硬頸,要佢改變對龔燁嘅睇法同老老實實認自己沉船應該仲有好長嘅路
感覺龔爸適當時出黎教下仔同未來新抱應該推進到好多
坐等龔爸爆料比未來新抱兼輔導一下個仔
佢地同觀眾係social media有咁多互動,個距離感細左,所以大家更容易投入
所以開心速遞成功是必然的
想像唔到冇開心速遞既日子
話說之前睇阿john上今日vip(?) 佢地話又添食 添到一千集 唔知9吹定真呢 但果陣先岩岩話添到540
我絕對覺得會添食
係就好,有好多嘢有排寫
我只希望快點到週五
快點有劇透
好想睇下點駁落去,定係真係不了了之
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞