[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區

1001 回覆
140 Like 63 Dislike
羊羊算唔算助過龔?
張千鴻畫展,講mary擇偶條件比阿龔知
好想同佢瘋狂襯衫
好努力咁追緊post
想問吓大家係咪都贊成佢哋啲ig互動或者冇咁劇情向嘅嘢cap過嚟好啲?
最近幾次我都係cap過嚟,
驚阻到其他cp黨,
但又唔知點介定個分類
佢着呢件衫嘅頻密次數係完全搞到我好想送衫比佢
上次扎藍玫瑰比阿工講成拜山花
如果呢扎紅玫瑰係曹總送 唔知又比佢講成點
雖然好似好多人都唔鍾意佢,
但我覺得佢真係幾重要,
聞洗頭水都係佢促成嘅,
唔係佢都唔會有廚房嗰場
拜神花
會話曹總老土冇新意
(但送烤全羊真係好創新 )
Cap過黎好似好啲
放主post應該都係我地呢堆人討論
想集中睇工水嘅應該都會過黎呢邊睇
好驚我會棄左劇post 愛回家真心只有工業一個咁值得我咁上心上黎討論
男友視覺
我記得佢係ig到覆過人話好快會有,但而家過咗咁耐都仲未update
上星期五有幾段喎,
似係主線
梳自膠 以為講緊供水日常個story highlight
好想知道阿may係咩人
究竟除咗水水有咩人會吸引到總監大人
黎緊忘了情係未會揭露下阿工啲情史
可能係才華洋溢範範掂type
之前工話唔相信世界上有好人 ”直到遇到你”
咁阿may係咪都係衰人
見好耐之前劇post都有討論過
記得個時有個諗法講得好好
就係阿may同阿工其實係同一類人
大家都好醒好精 又識做人
所以大家做唔成情侶 但會識英雄重英雄咁
就唔洗咁老土下下玩三角戀
可以講阿may轉左來接龍做 又表現出色又同阿工合作無間
大家覺得佢同阿工好襯 搞到水水有危機感
credit返之前討論嘅巴/絲打
尼個idea真係好好
水有feel啦 真命騙子果集講完自己中意180高 有肌肉冇近視既男人 轉個頭俾個一樣人設既男人求婚但佢拒絕左人 原因係冇feel 最後水對住龔燁背影講雖然佢冇180又有近視戴眼鏡但有feel

其實啲花好似係曹總送
可能呀may以前因爲利益出賣左呀龔,甚至一開始只係為左利用呀龔上位?
所以呀水係廢屋幫佢,令佢「直至遇到你囉」

不過呀may加入接龍,應該唔錯 等水水呷醋
係,自從發現左有龔水po後,我都無咩點去主po了
主po好似成日比我地洗版咁
如果果晚係佢地做主線先po返過去會好啲?
實話曹總老土啦
人地烤全羊佢先得隻鹽焗雞
可能好似十年前阿工對阿水咁
當初阿工食咗阿may一棍先學識辦公室生存之道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞