[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區

1001 回覆
140 Like 63 Dislike
黎緊係咪有宣傳活動?邊到睇到消息?
廢老到時知道阿工有間廠 仲唔貼埋大床送阿水比阿工
好似話個個月都會有宣傳,
今個星期六(定係日?)依次應該係中秋,
不過唔一定會對外搞,
可能好似上次咁淨係搵啲小朋友同call記者,
點都好 捕住BBC就一定冇死
雖然我都係回水之後先入坑 但見到越黎越多人留意工水線好開心
希望工水線越拍越好 Stanley 阿蟹 劇組辛苦哂
好開心愈黎愈多人支持工水
我最開始鐘意工水個陣係蓮夢露錄音個集 水水喺後樓梯喊 呀工淆哂底遞手工個度
個陣心諗 呢對好cute 好中我萌點
好彩最後都變到官配

如果有高清版dl 我想求
睇到好想剪下片
我都係不能說的秘密開始覺得佢地兩個開始有戲
不過入坑應該係心戰果兩集
歡喜冤家係我杯茶
佢地兩個鬥氣真係好有chemistry
仲要兩個d戲都唔生硬
真係tbb近期少有岩睇嘅情侶檔
希望佢地都多d人鐘意 拍住搵錢再拍下廣告就好
送禮同情人節已覺得佢地有cp感
但係呀龔走嗰兩集開始入坑
鬥氣真係要一來一往先好睇
兩個都轉數快先接得住對方嘅攻擊
最期待佢地可以拍洗頭水廣告
送禮同情人節係之後喪loop剪輯先覺得佢兩個原來咁多互動
當初睇可能都冇特別留意到
買車果part真係
入坑之後成日睇佢地啲剪輯,睇到我越踩越深 好想成日都睇
戈集睇到呢幕就覺得有戲
我都係
日日追佢地ig想知幾時又有工水
工水線已經比我loop到爛,啲對白直頭可以由頭背到尾
阿水ff龔燁叫佢熊大人好好笑
拍拖之後龔燁係咪要叫佢熊大人
早期我無特別追開心速遞,但咁岩有睇到欣欣個集
開始留意新加咗個角色

不能說的祕密個集開始覺得工水有路
心戰ending笑到傻咗
「直至遇到你囉」開始真正留意工水

去到燁來越愛你跑去攞車開始徹底中毒淪陷
講起跑去拎車 個集睇得出阿工好在意水水
唔知之後一齊咗會唔會提翻起呢件事 阿水同阿工講其實佢知佢跑到老遠攞車呢
喺lift拒愛嗰場已經講咗喇
https://tieba.baidu.com/p/5886218811
雖然係大陸網,
但依段FF對白幾好笑
阿水同佢講返,阿工應該都會好厚面皮問返轉頭咁你係未好冧啫
雖然現實係阿水反晒白眼

阿工咁厚面皮,好想睇阿水會做啲sweet嘢令到佢會怕醜同不知所措
(唔計黑歷史忘了情)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞