[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區

1001 回覆
140 Like 63 Dislike
我都覺得中英夾雜句野好charm
10 非常認同, 嗰下拉鏈上搞到我好似呀水咁, 打左個突!!!

至於小燁燁「你敢露, 我敢睇!!」

http://jump2.bdimg.com/p/5873382011?lp=5028&mo_device=1&is_jingpost=0&pn=0&

雖然大陸人講野有時都好自我下
不過都有好文共賞

平時睇多啲人話阿工條件幾好有幾筍
其實水水都係好好好好女仔嚟
over哂+1
k戀嗰排我玩過一次講曹總嘅,
但係又講唔係又講真心睇到煩,
物極必反

話時話,回水以來,阿工都好似未同怪醫同過場
仁菲伴郎同麻雀王下集上去熊家博士都在場
不過無交流
有幫手接月餅同雞
咦唔係,好似我記錯,
但佢哋有打招呼嘅
講緊279個種交流
期待會有,
想知博士知唔知佢住過喺熊家
其實我幾期待家明呀東對戲 應該有演技對決睇。開心速遞精髓就係有膠有甜有香艷有痴線有演技吖嘛
依個問題亦令我諗起大小姐都係今集先同佢再度有對手戲,
想睇大小姐撚佢呀
呢個應該陸續有來,因為阿龔而家連咗落二房到,爭產線應該唔少得
今晚又OT。。。啱啱先睇返今集,好正呀頂估唔到有供水過場
好甜
我都係耳環嗰集開始真係心痛水,
佢就係咁簡單咁易滿足嘅一個女仔,
偏偏無一個值得佢依靠嘅人
double dating

10. 屌你仲有拉鏈聲
10 非常認同, 嗰下拉鏈上搞到我好似呀水咁, 打左個突!!!

至於小燁燁「你敢露, 我敢睇!!」

居然冇留意到有拉鏈聲
拉得咁大力,因住拉爆鏈呀龔生
大小姐知唔知阿工係二房嘅人 (至少阿Max好信任佢)

大小姐唔抵得爸爸有偏見男人先打牌叻,上集又見到三個男人對死水水一個,今集又會搵埋阿工一齊練牌咁好笑
正確來講,阿工完全唔係二房嘅人 不過max又好信任佢咁解
阿工呢啲醒目仔唔會輕易埋堆
阿水真係好孝順好錫根叔,但根叔真係偏心偏到出晒面,唔係話根叔唔錫阿水,但個priority永遠排喺大妹同三妹後面
作為一個成功嘅世界仔點會話埋堆就堆埋
咁計落安仔咪仲收入與支出不相稱。。零付出但成日有現金波鞋channel衫家務助理同埋自動找卡數service.. 無得咁計嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞