[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區

1001 回覆
140 Like 63 Dislike
連唔知邊個都咁大佔有慾
如果發現水水同前男友曹總撐枱腳會點
係呀! 水水話佢係亞太區嫁
之後佢個得戚樣好正
如果總監大人到依家都仲有寫blog
係囉,
佢哋踩其他線搞到我覺得勁唔好意思,
幫佢哋救火緩和吓仲要比佢哋鬧番轉頭
今集水水叫阿工做總監大人
已經想像到第日水水有咩事要阿工幫手,又會叫阿工做總監大人嗲佢
仲要係亞太區
不愧係安仔嘅二姨。基因的可怕性。
Same here,演技入坑
亞太區 總監 大人,已經好夠事業有成啦
睇下今晚值唔值得recap先
期待忘了情
我都好想知忘了情究竟係咩一回事
上次籃球賽最多都係會錯意,唔算撚阿工
唔知今次阿水有無機會撚得成阿工,定最尾又反cup俾阿工玩返轉頭
我都係

演員火花四濺的演出,編劇們寫到個劇本好好,先會有咁成功

同埋Stanley同阿蟹戲外真係好識得哄觀眾,睇佢地兩個ig的交流,有聲有畫面嫁

除了龔水,其他人我都好鐘意睇,如尋晚廢青安那超純攻擊 好好笑

現家晚晚準時收睇開心速遞
冇錯冇錯,其他人都好鍾意 日日準時睇搞到睇少集都好囉囉攣
總監大人都要傲嬌一下叫返聲熊大人 小人無能為力 不過見係水水求佢 最後都係會出手
好似上次楊洋唔見畫搵阿工幫手咁

總監大人同熊大人
除左凌圓,仁菲,我都無咩邊條線唔中意
我諗起b站有段cut係稱呼合集
多有多講,少有少講
我覺得今集一開始媽小姐同總監大人,同上次同KC打牌過場一樣咁正

上集擺呢邊個recap都有成45個正皮,都幾多人追post個喎
有一排覺得龔燁係專登寫比阿水等啲人唔好再鬧佢
岩timing真係好緊要
龔燁係對的時間遇上對的人;
博士係對的人錯的時間;
Max係對的時間錯的人;
至於Kenneth就係錯的人錯的時間

我記得回水前一日係29k,
啱啱播完今集就40k喇
依個角色真係幫到佢好多,繼續加油
其實你睇工業的成功就知博士有幾錯配。其實唔關mandy有幾好事而係博士比我感覺一直係呀水的背影度,好聽叫守望。難聽啲講係自我感覺良好。嗰時博水max攬炒我睇見就忟。
而工業的設定就係幫呀水開山辟路護航,成件事係有成長嘅(個人意見)
演員混熟左做得放自然會好睇
識玩social media適當時間派下福利真係好好

但我覺得阿蟹ig有好多時有ky留言
例如個po講緊屋企人或者其他野,硬係有班人要拉阿龔或者曹總一齊講,有時我會覺得班人太over,好煩

而加我係屋企一定會睇開心速遞
出左街先會揀線黎補
今集少少地講幾句啦

1. 一嚟就成人紙尿片究竟係咩事
2. 阿工坐低成個動作流程都好順暢,好似尋寶圖一份子咁
3. 媽小姐 阿工成段中英夾雜講得好流暢,有啲精英feel
4. 總監大人 終於唔叫死賤精啦 總監大人同熊大人襯晒啦
5. 「咁又係
6. 而家連阿工都知群姐叫isabella
7. 阿工好關心阿水同邊個睇演唱會 之後又話要睇埋一份
8. 阿工細心到連阿水急尿個樣都知
9. 阿水係咪好想見到小龔燁呢
10. 屌你仲有拉鏈聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞