[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區

1001 回覆
140 Like 63 Dislike
兩個人能夠坦誠以待係關係一大進展
尤其係兩個人一齊share一啲只有兩個知道嘅事
其實一知半解嘅同情係好傷害,所以呀工唔想人掂佢過去,我明。不過故事終於開始(擬似)深化工業的過去,其實我想睇尼啲多過無定向放甜。
工水主線開始踏入唔可以純放甜既階段 劇情好難推動 始終有啲位要交代清楚 等阿水了解阿工 因為以阿工性格咩都只會收收埋埋 水水唔主動去搵係唔會猜得透
如果預告係真

就算係底線 其他人爆料應該都唔會發咁大火
但因為背叛嗰個係水水 所以更加嬲同hurt
結左婚都可以係MBA
我覺得齋甜好膩
喺唔會拆工水嘅前提下 虐下反正更深刻
最重要終於唔係阿水嬲阿工 而係阿工嬲阿水
就算係誤會 都可以比阿水知道原來比阿工誤會係咁難受 feel到自己好在乎阿工
wiki話唔係ex,
係追過阿水但比佢拒絕
(我之前都一直以為係ex )
符合曬係Mr. K嘅條件
雖然個blog公開咗
但如果阿工願意坦白背後嘅事比阿水知
咁就係屬於兩個人之嘅秘密
一個錄音 一個blog 打和
希望聽日果集有水水角度了解同體諒阿工
其實呀水係好有原則,正義感,但真係太唔敏感,完全無同理心。希望尼壇大頭佛之後,佢會成長啦。呀工唔係老馮可以用感情黎包底架
其實好似係阿工做初一先
為左做生意 將阿水做嫦娥啲相爆比曹總
搞阿水一身蟻
阿水先做返十五 諗住爆返阿工啲黑歷史
但點知最後玩大咗(真心覺得係Jenny做 嫁禍阿水)
不過見到阿工嬲 阿水越在乎就代表越沉船
兩人關係又向前進一大步
但兩件事嘅災難程度唔同,水曹嗰啲煲水新聞對比人哋屋企家變破產係兩種壇數 不過,可能呀水又係衰衝動唔知會搞到咁大鑊就真。
阿水應該開頭諗住恥笑下嫁姐
後尾可能見佢咁大反應同david講先知咁大鑊諗住收手
點知佢又大頭蝦佢印左出黎又冇執好啲手尾所以先搞左個咁嘅大頭佛出黎
次次都龔燁實力護妻,今次到你表演喇水水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞