[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區

1001 回覆
140 Like 63 Dislike
仲以為"唔鐘意人地提我往事"依句會比水水聽到
會比水水知阿龔真係介意
成集都睇到好壓抑
遲早傳返去阿水到
黑面龔生好型
堅好戲喎
但係有少少失望,我仲以為之後會有反轉有糖食
期待雙k正式對決!
好唔慣睇到總監大人黑口黑面
今集似係有伏線 阿龔真嬲但只係嬲唔落阿水
預感下次如果又整單爆到阿龔底線 可能真係連阿水都冇情講
黑面都好型
但型得黎睇到好心up
今集走左甜
琴日大家睇完預告仲好淡定講無事既
點知今日係真嬲 睇完真係有啲心up

btw 一夜長大都係無提到
阿工自尊心咁強
今次就話因為係水水所以原諒佢姐 但會唔會有隔膜
呢集有啲sad 以為最尾會有糖
希望下星期有主線集 停左喺呢個位好擔心
今集係咪龔水最虐嘅一集
唔好再虐了,頭先已經睇到好心up,都係鍾意龔水派糖多d
睇完今晚呢集仲心up過280
忘了情時間上仲要耐過破產
唔好再挑戰底線啦
其實今集一開始阿龔何嘗唔係係到試探緊阿水底線
雖然係無阿龔舊事咁嚴重同埋傷害咁大
但講真明知水水唔鍾意人地見到佢咁嘅look佢都要影(偷影自用我當佢痴漢可以諒解)
但為左單job俾左張相Kenneth呢下其實有啲過份
將心比已,唔係因為你鍾意我就可以咁樣不斷試探我底線架嘛
水水想報仇玩嘅野最多都係爆返張柒相出黎
佢一刻都無諗過要咁樣傷害阿龔喎
仲為左佢同自己唔鍾意嘅曹總跳埋啲咁嘅舞

話就話鍾意阿水,但其實佢有無俾過尊重佢先
佢明知阿水性格唔會做啲咁過份嘅事,又有無信任過佢
除非虐完一集 之後下一集就一齊 如果唔係都係唔好再虐啦 都係鍾意佢兩個鬥吓嘴發吓糖
阿工今集有啲位似番一開始為上位咩都做
有隔膜嘅話有排都寫唔到一齊
真係有嘅話阿龔係咁避阿水 啲態度又唔同哂 推到阿水質問先推到條線
但轉眼又發糖成件事好odd
推動唔到主要劇情 兩個人關係只會好表面 深入果層大家都猜不透
越講越虐
伍佩儀寫真係好清楚點寫工水
呢集先係 真 心裡面有粒掣
所以今集睇到好sad
阿工話見係水水就算 但黑面果下真係一秒feel到隔膜 之前廚房嗌交雖然認真mood但都有愛 今次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞