[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區

1001 回覆
140 Like 63 Dislike
過下場有小甜其實都唔錯
主線成日連住咁出好似有啲分薄左其他線出場嘅機會咁
唔好意思

佢地有啲真係好睇表面
可能冇集集追開
佢地單睇一集
如果個人起個集表現太cls/on9
佢地就會認定嗰個人係衰 或者會唔鐘意個角色
我都會心諗睇野唔好咁片面 有啲都係為左劇情需要
如果做奸角做得都扺讚啊 eg. Jenny

btw 就咁睇大陸觀眾真係好多龔水黨 兩地嘅口味都幾唔同
Thanks
我無睇貼吧,就咁睇微博預告下面啲留言,其實同香港差唔多,工水蓮輝安凌雙大都多fans,係無咩點見博香fans

不過大陸fans真係恐怖情人咁款,講嘢好chur
博香起香港真係好多fans
之前上tvb個討論區有個cp投票
佢地真係壓倒性勝利
佢哋好興話「三觀盡毀」,
我就唔信佢哋個個都係聖人

個個角色都有優點缺點,
尤其處境劇咁多集邊有可能淨係寫死一方面,
唔寫吓衰嘢邊得嚟咁多集,
好笑好睇咪得囉
連baby condom啲阿媽都話Jenny好好笑,
佢哋就反而想奸妃快啲走
博香fans都多嘅,
尤其佢哋啱啱一齊嗰陣都洗哂版

恐怖情人真係形容得好好
有時好言相勸會比佢哋咬番轉頭
sorry我好似搞到有少少off topic,
拉番去正題先:
仲有15分鐘有四眼賭神同QQ雀后客串喇,
準備埋位
支那教育中意樣板戲
大陸人啲口味真係勁唔同
但佢地真係好鍾意工水
睇工水其實要睇埋博香水先夠完整
其實要睇曬成套先夠完整 有甜有笑有cls有無聊 咁先係人生
今晚龔水雖然係過場,都好正
龔生,人家同邊個去睇演唱會又關你咩事?
做咩係都要跟埋人去睇?
阿龔話要當場屙尿嗰陣水水即刻望住
係咪想睇下小工業有幾大
係呀,
雖然嗰陣阿水比人鬧到傻( ),
但咁先比較到四眼賭神有幾適合阿水,
嗰種「就係佢喇!」嘅感覺要靠博士帶出
其實人地同邊個睇又真係唔關你事喎 𥄫住人做乜
所以呀工依個角色出現嘅時機真係啱啱好,冇呀工嘅話呀水仲係向緊博香第三者嘅方向發展,所以呀工名符其實係呀水嘅黑馬王子
係天使(給感情線開左好多叉的呀水)的禮物至真
觀自在雙下巴天使
唔知今日過場有工水添,走寶
龔生你個眼神 佔有慾好大下喎
聽日又係星期五劇透日
唔知忘了情係未下個禮拜 好想知講咩
坦白講我唔鐘意睇凌圓同博香的, 睇到就會轉台/嗰晚直接唔睇
但都唔會上網鬧 (以上唔敢係主PO講HAHA)
嗰期多咩就多人討論咩, 唔鐘意最多咪自己唔睇 / 上少啲 FORUM加入討論
每個角色, 每對CP都有人鐘意同唔鐘意, 但都係互相尊重啦

P.S: 本身都唔鐘意JENNY, 但越黎越覺得佢好可愛
眼神表示: 你同邊個去, 點解我唔知嫁 我又要去
家明啲瞬間變臉真係撚到熟,好多時睇佢演技仲多過工水故事劇情。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞