[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區

1001 回覆
140 Like 63 Dislike

水水拎住忘了情張相去阿龔office嗰幕,唔知係咪返咗成日工好攰,阿龔反應好冷淡,唔想理水水咁
編審姐姐係斷水期間有好努力促進回水架
我都覺
希望只係工作不順利心情欠佳
阿龔:怕丟架,也撒謊
阿水:(內心)xxxxx,追問龔燁
睇唔到啦
鬥氣
工業:(怕丟臉)xxxxxxxx之嘛
水水:(內心xxx) xxxxxx 追問
我仲醒起, 其實應該係EMAIL之後, 水水有再潛入OFFICE
如果唔係, 佢唔會知呀龔改咗密碼

忘了情嗰度呀龔真係好冷淡, 可能因為同曹總單野衰咗都係關呀水事吧...
我覺得睇阿工係事業同愛情之間掙扎都幾好睇
今次阿龔以為比阿水背叛 性質同當年龔友比傑叔出賣差唔多
都係覺得自己信任嘅人唔會傷害自己 但最終 雖然阿龔今次係誤會水 但會唔會導致到之後阿龔真係唔再信人 畢竟佢口中嘅好人做背叛嘅事
我覺得無咁嚴重嘅
始終佢見到阿水有盡力去補鑊,就算係誤會,佢都知阿水只係一時衝動
唔係有心傷害佢
今集總監大人應該學懂凡事去得太盡緣分誓必早盡的道理。一餐茶錢真係唔慳得。比個彩頭水水,咪破財消災囉
今集睇唔到直播 頭先一到家就追返
一路睇一路追post
個心情就好似慢慢行入一個山洞到咁
睇完成個人好down
前一晚仲傾到好開心諗住實反cup
諗住Industry係笑位
估都估唔到劇情會咁發展
真心要讚編劇寫得好好 阿工又演得好好
但真係太sad...
去stanley ig睇阿工型搶水水開心返啦!
岩岩諗翻起依句

唔知幾時會真心痛呢
其實水水都係得把口,見到阿工真係唔開心,佢都會知驚

見係你咋
同一句說話 兩種完全相反嘅感覺
唔小心負評咗 我想正評架
派糖安撫大家
兩位主角真心識玩social media哄觀眾
Stanley 真係好好 知道大家睇完今集都好壓抑就唯有係ig連出返兩個post氹大家

好warm呀 畀你哋氹返啦
不過又真係唔好洗腦咁,下集乜事都冇
ig果邊同今晚果集係兩個世界
影得好靚🤤
阿蟹杯咖啡寫住嫦娥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞