[PS4/PC/XBOX] PES 2019 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
2013好野黎
打左第4場先嬴,仲要執雞波先入

又開始屌電腦屌到拆天既生活

上集捉到電腦既路今集都冇左
佢其實每集最重點好似都係改勁master league既ai
9射7中對2射1中
輸0:1
改勁ml既ai我覺得冇問題,始終人會進步挑戰更高

但係佢依家係順手改廢埋玩家既ai
i know that feel bro
DOWN完隻GAME, 入去白MON然後停止運作, 點搞好?
同埋大家玩咩版? STEAM買有無問題?定PS4多好多?
另外MYCLUB係咪即係做領隊定球會主席? 唔會控制到玩?好似FM咁?

唔想再守舊玩2013
其實幫到我練手動控第二個電腦郁
你一同返真人打就會易打好多
amd x4 860k
8gb ram
gtx 750ti
win 7 64bit

玩到低配嗎?
我對日本九射七中,六比零

對德國12射8中,三比零

感覺上電腦後防醒左之餘,落到底我啲前鋒就中左時間停止咁,唔會搶前柱,自動企定定係難射得入、個波又難到既位,但電腦是但鳩傳地波都傳到入我禁區空哂

532依然好勁
一出玩到依加,最好玩呢個,估唔到原來上網睇返好多人都仲玩緊

所以我脫晒節,乜都唔識
幾星
我6星次次對面龍上晒身咁好冇引
好似5咋

翻工翻學咁攰仲玩六星我驚自己暴斃
我試過用黎打ML
唔work
Pc連唔到server
Konami
有冇人知如果裝左patch,點先可以單機同幾個朋友玩exibition?
一去到選邊就出呢句嘢…
https://www.youtube.com/watch?v=9ElTOcpNwKg
https://streamable.com/hw7x6
網上愈黎愈多人發現ai個進攻問題 比曬空位都唔會自己去 進攻好猶疑 選擇好怪
唔會遠射唔會自己突破 最終都係果種傳黎傳去門前射入
當尼馬夏世三呢d都唔會自己突破自己射 而係跟住條進攻方程式傳傳傳 叫我如何享受玩落去
嬲到禁左refund但唔知成唔成功
單機正常唔會有問題

你變翻預設再裝過?
我係一開game就裝,之後先live update,之後就咁啦。
試過朋友用個有psn既account登入就可以玩到,但冇理由四個人玩就要四個psn先用到patch玩掛?
玩多過兩粒鐘就唔得
發覺master league電腦好多埋身截波完全唔中波剩係中腳都唔吹
我想佢埋到黎撥開博foul佢都唔foul
平手、落後果陣啲出波連頂都頂唔到,都唔好話入
有demo可以試
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞