[PS4/PC/XBOX] PES 2019 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
電腦真係無鳩聊,係禁區大位幾個人封實可以腳指尾輕輕撩個波去尾柱射空門,仲要成日係咁
阿仙奴先難打
睇都睇唔切就俾佢一野劏落遠柱
轉埋FAT手指都唔得
未入到edit mode已經image list load data not found
自己劏下下都唔入
岩岩試左次成功,我根本冇望,傳幾野就三角形遠柱

陷家產空門都射中柱
請問你玩咩level
五星咋
你意思係你俾電腦咁入定你係咁入電腦?
今集 罰球易入到

但角球難玩左好多
下。。。我九成過到人,上網同人打一百鋪輸2場。。有技巧,慢慢摸索下啦
我剩係Master League對電腦, superstar難度
電腦成日咁入,傳波下下避到後防

我傳波就下下對住啲後防黎傳

出波永遠電腦會早你一步出腳,你假傳又唔會fake到佢

winning單機愈出愈悶,中路企位走位都整得幾差,玩家球員起動慢,連上集大絕amf插入,今集都做唔到,電腦球員會飄,玩家果啲就起動好慢

今集其實又係執啲細節位已經好好,偏偏就係永遠唔會搞,華舒福跑輸俾matip 仲要係由領先四、五個身位俾佢追翻過,今集根本打唔到反擊,跑又慢、起動又慢、埋身俾電腦跳過幾碼秒殺偷波,除非係電腦後場搶到波,如果唔係正正常常咁反擊我諗近乎冇機會,目前打緊451唔知有冇影響,進攻會變433,落後會amf變ss咁換人攻,反而幾有效
5星應該仲打到,試下轉陣
今集一定要4後防,而家打緊4321叫做5星無難道
試下421唔得道4321再唔得先532/541

不過今集最大問題係一定要入佢中路,兩邊出波一定無
邊線組織唔難,但閘後上好立,上到黎就企定定

中路成日最重要果腳控得好差,之後再傳就柒
岩岩入完patch之後每隊啲人變曬做個龍 係咪我入錯野
我之前都係咁 要等佢live update陣容就會變返正常 如果唔係就要逐隊game plan到較翻做default
罰球唔識入

反而角球我搵到方法傳到比自己友頂
但係成日自己唔生性頂唔中龍或者人地神救
罰球條bar 7成左右射通常都中龍
自己12射7中入1球
電腦1射1中 都係入1球
D AI成撚日明明個波係前面唔會追
唔控佢就企定定等對面拎走個波
同fifa一鳩樣
唔洗逐隊較 入完之後 將個edit save更新一次Liveupdate就ok
罰球只要岩力道就好易中龍好易入
使唔使較咩制玩落葉?
我都係咁整 但係唔記得左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞