[PS4/PC/XBOX] PES 2019 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
點解佢冇得揀我隻手指
明明Ps4 sense到
買左PC PES2019 down完一開就話已停止運作
但legend patch冇紋身咸爺
ML 匯入 Myclub 先用到紋身咸爺
但一簽就已經43歲
有冇巴打知到點可以匯到去 創建球員/編輯球員到
想修改能力值同年齡
我都係咁
要開個叫「WEPES」的 folder
你隊波既合作度係幾多呀? 好多時合作度底先會咁, 如果99合作度, 呢個情況係唔會發生.
有開,係去到佢問你要選邊隻usb時冇任何選擇
其實除咗命運巴講電腦ai單刀回後既情況,自己ai 電腦都有進攻問題

利申先我仲玩緊demo線上對戰,有時3打2反擊 或者4 打3反擊,正前既豬腦明明前面有空位跑緊,但我一禁L1 三角,佢就停低回後拎波,回咩後姐,明明前面一堆空位,跟住既攻勢就冇埋。同埋好多時電腦ai 跑緊空位,一㩒三角就停低回後,屌佢老味
想問一球成名隻人仔學左啲技係咪跟成世無得轉
你係咪都係用mac 機
上網睇要format左隻usb 做exfat或者fat32先讀到
今晚返去試
想問PC出左PATCH未?
出左先係STEAM買PC版
都format左fat32
轉第2隻手指

我之前係有兩隻一樣既手指都係有隻read唔到

但係電腦到就冇問題

係PS4 read唔到
其實我係講緊敵方ai 唔係自己隊
段片唔係我 係d人打ai果陣遇到拍低 當然我都有遇到但冇拍低
唔關咩球隊精神事 我玩友誼賽mode都遇到
係今集ai既bug 有時有空位又唔去又唔射做多剩野 如果係我控制 點會冇啦啦單刀急停唔射
平時d ai亦太傾向係邊路進攻 所以我先話打ai冇癮
呢類片仲有好多 想證明我可以搵比你睇
隻GAME出咗幾耐呀, 等下啦, 月尾啦
因為豬腦既類型係支點回後
當然可能我未摸熟,或者setting 未較好,唔敢講
年齡大 早D退役重生咪仲好玩
試呢個 會係隊叫HAIPHONG既假隊出現
https://www20.zippyshare.com/v/gUXEEbHb/file.html

送畀命運巴
月尾我玩返fifa好過
唔L係掛!!!!

我無打過電腦, 所以真係唔覺...

但試過3VS3果時, 我1拖2個電腦, 佢地都好正常, 成日做到突破
現時PS4 Patch:

WEHK:
https://www.facebook.com/wehk.hk/posts/2146942542045791?__xts__[0]=68.ARC8tqbw8iN4f2EP8TyPDqKZd-2Cw_M_sxFOm8XU1wpkjzRslV3zFokkcH7BpxiIFW7PY9Qn3HklRo30ZmshOytxb_jTBf5Pzl0poBwienWfGNbwh-bCfCc-gF7YHbMrqWFTRFRnKBhw2dmAskxXQGdDBOuYp9bTHdOY4sCy0v6xAU3-RcxCRg&__tn__=-R

主要內容:
* 傑志新球季主客球衣
* 增加42個賽事標誌
* 英超、西甲、意甲全部球會會徽及球衣
* 英冠全部球會會徽(球衣將在未來更新)
* 全部國家隊球衣
註:球員轉會將會喺官方server開始運作由遊戲自動提供

--------------------------------------------------

OF PES:
https://pesgalaxy.com/index.php/Thread/8112-OF-PES2019-DAY-ONE-V0-5-rar/

同LINK下方有CYPES

--------------------------------------------------

MC經典人:
http://bbs.winning11cn.com/thread-1230754-1-1.html
係PAS LEAGUE的HAIPHONG ATHLETIC

另pesunivers都出左但搵唔到LINK

簡單就淨入WEHK, 我入WEHK國家隊+OF球會入左成個鐘...
插lan線玩秒搵+好順喎
今集最出色應該係個server...
So Far無一場係lag...
都係睇你用咩上網啦
我單棟樓得有線同網上行兩舊屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞