[PS4/PC/XBOX] PES 2019 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
download個檔, 解壓放落手指, 插入PS4喺編輯度匯入球隊, 完
好簡單, 係純粹要等20分鐘左右update晒D隊, 食個飯都搞掂
而家全部真隊真波衫好爽

係MAC機要麻煩少少, 因為MAC機會自動create d冇用既file, 要手動deselect返; 教學係叫你匯入嗰陣手動deselect, 我唔知可唔可以解壓嗰陣喺電腦一次過delete晒, 不過我廢事掂個file令到有咩error, 最後手動搞, 都係3-5分鐘之內既事

LINK就係其他人覆你嗰個WEHK
琴晚ML 3:0贏曼城, 全場3個射門, 控球突登拖鳩佢時間, 做到70:30
上半場偷雞入到一球開始拖時間, D波冇明顯機會就唔傳, 落到底都唔傳(唔識入頭搥, 電腦90%時間係食晒位, 就算我個位岩佢都話得佢跳, 我個人唔跳), 同埋電腦D解圍當傳波太屈, 成日一解圍就變3打3

451 set 邊後衛進攻, 湧入禁區, 全員退守, 反攻球員(正前鋒), 基本設定就係反攻, 保持陣形
一開波就set傾向防守一格

愛華頓
------------------Tosun-----------------
-Richarilson--Bernard--Walcott-
-------------Davis----Gueye----------
Sessegnon--Mina-Keane-Coleman
-----------------Pickford---------------

兩邊吸親大位都俾電腦一野閘落黎, 所以我通常等疊瓦
橫傳入禁區, 學電腦博一腳後腳都幾有用, 射就鳩射, 最緊要有力 (70%左右)
D仆街電腦單刀你R2+正方都冇撚用, 照撲
狂抽有時唔係好靚角度反而會扯網頂波入

講下球員
Richarilson - 能力值好低下, 速度仲要得84/82, 呢排轉左用阿根庭個Pavon
Bernard - 用用下好似好用過施格臣, 不過施格臣都唔錯; so far射過5-6個罰球, 入左4個左右, 幾易入
Gueye - 防守同體力有90, 瘋狂撲波
Davis - 不過不失, 見佢後生就用
Tosun - 幾衝得, 半季入左廿球
Sessegnon - 純粹買隻有速度既左閘頂拜恩斯, 後者踢後備, 其實都唔錯

岩岩季冬買左維拉里爾個防中Rodri, 22歲, 短傳88, 防守90, 米9高, 賣舒拉達連
又入左法甲個Ndombele, 黑人肉腸, Gueye條curve開始跌, 買定
本身想買拉素個Savic, 能力好勁又米9高, 不過等踢埋呢半季先, 唔夠錢同埋本身攻中夠人

暫時遇過最難打係曼聯, 熱刺都難打
阿狗佢唔知做乜賣晒D人, 輕鬆炒佢3粒
中游我心態主攻反而仲難打
對強隊可能我保守D, 真係猜到空晒先做入去就仲多機會

(輸波瘋狂LOAD SAVE是常識吧)
我個save 李城唔知做咩
賣左半隊 得返14個人
selling club
PS4 巴打係咪都登入唔到?
呢個有人提過 公認既bug黎
Gameplay ai有d缺憾 但overall都係好過2018
識貨 呢個現實同遊戲都公認係妖人
Load save好賤wor 又曬時間玩多場 輸就應該認
利申用開自動save唔比機會自己load
命運巴試下打場ML阿仙奴
包你打到叫唔好
試玩版個啲gameplay新動作係比完整版小好多?定其實已經show曬出黎?
今次player of the week係咩球員?
請問d patch 淨係for offline mode?
未開ML玩住 玩住友誼賽先
超級球星難度對過阿仙奴 比現實勁d
只係你用熱刺 預設會係倫敦打比 會加強左電腦果邊
我覺得差唔多 冇仔細留意 動作數量一直都係pes較為欠缺
唔係勁D
係勁好多
波衫logo果d online一樣照用到
好似逢星期4先更新
講開又講 其實進階戰術好重要 我暫時用緊沿邊線 側翼交替 快速壓迫 反攻要員
琴晚親身測試my club 唔用戰術5連敗 用返5連勝 可能咁啱 但認真影響都唔細
btw 無聊睇下排頭10個d人用咩戰術,差唔多個個都有用防守 有無人知有咩咁大用途
同埋今年my club 個排名系統用績分計 唔知有乜鬼用
唔同上年一級一級咁上順便送埋合約更新卷
防守係你選既人會唔攻上去(通常都係SB)..對住D 433屈跑狗係好有用
PS4 login咗成朝都仲未log到
係咁出error code IGDD2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞