[PS4/PC/XBOX] PES 2019 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
以往個禁法都係個球員落腳射波果下禁多次射門 個球員要有射落葉球既技能先會易D出
但因為近年個罰球都易入 我自己就冇去練落葉球
其實個罰球系統真係幾bug下 禁到出黎真係難度唔高 肯練一排肯定人人都上到手
ai又好自己又好 掌握到個力度同角度 d龍門真係救都冇得救
平時運動戰d龍就識神救 對住罰球我真係冇乜見龍門神救過
因為今集ai好鍾意傳 仲要傳到空曬好大機會入先會射 平時就妹下妹下
好多時就變左當佢中龍果腳就係入波果腳
真係好on9
防守都係,俾人打反擊,RB附近空晒,唔控佢就企定定睇住人地係中圈開始一直跑去單刀
點會冇反擊打 我之前回你個留言咪有兩段片係打反擊
雖然只係友誼賽 但都係superstar難度 同埋set前面既跑狗做反攻要員都有幫助
領先4,5個身位比人追到就好誇張 一黎好少有咁大空檔比你領先4,5個身位 領先得咁多都應該係配合個直傳跑緊 二黎真係領先咁多我未見過會被追到
又唔見我段片既bale比人追到 有既話下次save低replay比我見識下
想問下MC球員個ABC係咩黎???
點解我隻希古恩88但係D既
狀態
A只會上/斜下/平態
E只會平/斜下/下態
my club係咪換左高普總教練先做其他野?
我本身都想save低,但上哂頭

我手動地波直線同佢跑,因為指左佢去跑,所以一黎就彈出左,點知帶住個波跑左三步就俾佢無視身位下秒殺
如果淨係想玩BAL買唔買好 有咩評價 FIFA個Career玩落一般
黎明
你隊波愈黎愈多勁人就需要勁教練先管理到 早D買定都唔係壞事 不過要用coins姐
睇成隊波cost 高唔高
你多球星先要勁教練

pc連唔到online2,3日 k社終於係肯關注下
關注到之後同你講仲係未解決個問題
呢d情況通常都有myclub既gp賠 呢幾日我連登入送果1萬都拎唔到
新聯賽好似係泰國聯賽
又吸到啲二線市場玩。
不過佢哋今年亞運有得搞,可能想食過翻噚味
WINNING收左ZIYECH幾多錢
搞到個SER先講野啦VNBP733
我連AC都未開就上唔到邊個賠
隻game啲ai真係好怪

對手防守企位勁到仆街,你論你個人幾大隻都係俾人一嘢撞開。

對手進攻就永遠都係大斜線,然後傳入中間射遠柱,隊隊波打法都一模一樣🤦🏻‍♂️
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞