[PS4/PC/XBOX] PES 2019 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
果個係ps4 patch 入落pc有bug
你試下去edit mode 搵返果隊波個比賽計畫 入面有個支援設定 自動選擇陣容果到轉一轉佢 d人就會load返出黎 不過d名第一個字全部都少左個英文字母
係我見全部都.開頭
過左7月14都咁猛
PC 有咩patch 好用? 試咗入 OF PES2019 DAY ONE v0_5 但成日有error入唔到
發現唔止經典人
連現役都有好多個名冇左頭一隻字
玩住先
遲下上返SER再UPDATE過
我發覺一玩高難度電腦前峰就會做兩件事

想要波但永遠起跑慢或傻的嗎走去人地d後防俾人包圍住,波係腳邊寧願等碌埋嚟
到唔行前多一步

好啦交唔到只好自己上由中場帶到上前
但班豬隊友完全阻住我行進同射球路線
結果要扭要避嘅唔止對方仲有自己人
第一日先知咩

VNBP733......又乜鬼嚟
暫時得ps4果種匯入方法 同傳統pc裝patch既方法唔同 所以有d野入唔到話係error
頭先pc版都瀨左野 冇咩好講 年年都總有d柒事 唯有等
係我個save原本係咁定你之後有入過d波衫logo果d野
其實有call 波掣
我果隊個阿布巴卡 成日俾我追屌
送到埋口都唔識食
唔知佢
唔理喇玩住先
有無巴打用PC玩, 上網玩會唔會好耐都無一場

另外如果去買EU 買steam key, 會唔會連左去歐洲果邊, 我見外國平台買平過steam 直接買
我想問我由2號買咗隻game開始到而家都連唔到PC server係咪正常
官方好似話搞緊呢個問題
今集電腦見到龍門就九成掛網,點撚樣玩

zaha係k角位屈走我個波原地用左腳都抽掛網

我連單刀、門前幾碼都可以射出界

btw轉左442之後進攻係好左
你愈高難度電腦愈變態自己球員就愈低能
反之亦然

同個人能力完全無關
無錯 唔好以為自己沉著應戰 可以戰勝到劇本 比你戰勝到就唔係真正既劇本
5星都可以腳腳掛網,真係痴線

防守完全係冇癮
Steam唔分區 乜人都連到 唔會好耐都冇一場
但連線質素普遍較差
K社要做你有好強方法,推人剷人唔吹,仲有無視身位咁爆開你條守線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞