[PS4/PC/XBOX] PES 2019 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
第一次打機抽嘢會抽到好嘢
多謝konami
抽到咩
琴晚比人online中出完
今日25000 中ramos 巴神
美斯
雖然我唔係幾鍾意佢
我尋日300金中晒個pool入面3粒金波

不過之後25000gp中卻奧斯+摩迪
美斯美斯美斯
我寧願要摩迪
抽到都用唔到
我之前無中過高黑
中都係迪青高 保方
今日先有隻ramos
巴打一野中哂皇馬雙子 直情神運
屌好想要普巴
我25000 法國正選中堅組合
又打孖
人人都有份 就係我無
睇黎今年myclub好快玩完 精選球員個設定over左
依加睇落抽2萬5都比以前容易中到好野
唔課金都好快成形 課金果d相信已經齊曬腳 但隻game其實只係出左一個星期多d
好快滿足完享受完就會厭
雖然話唔一定課金都享受到 我估之後養隊波既續約費會趕走部分人
往年經驗都係你有好多勁人唔代表你就會玩得舒服 唔課金養隊波好鬼辛苦
淪落到要去刷sim/打ai賺gp好無謂好曬時間
個mode走向速食文化好唔健康 依加我都已經聞到陣收皮味 1,2個月之內應該飽和 冇意慾同精神去玩
有阿祖安奴咩?
咁咪去玩Fifa
利申:cost 320
pc版已經有球場pack 但要自己識用方法入cpk 唔識既話可以等遲下d小組出patch 佢地應該包埋
file password:#PES2019
https://mega.nz/#!5igAyKyY!VpXWBDuKqJ02hS4djhWl1Te0ERk6vuK_8D88_KVty8Q
有以下呢堆球場
Old Traford 曼聯主場
Allianz Arena 拜仁主場
Stade de France
Allianz Stadium 祖記主場
Olympiastadion Berlin
Stadion Narodowy
Signal Iduna Park 多仔主場
Wanda Metropolitano 馬體會主場
Ultimate Stage

都係黎自之前幾集隻game有既球場
不幸既係自pc同步左之後到依加都未搵到方法可以自己整球場去入
2017仲未同步果陣 我諗d人加加埋埋整左100個球場都有
cypes個patch點入
個教學法文睇唔明
你第一次?
pc唔識入 係咪都係好似ps4咁
到時試玩版睇下點 幾鍾意佢d presentation 又有歐聯
今年開始我想玩既西甲終於都受到重視 差唔多齊球場 又加左好多真樣
只係唔鍾意fifa既畫質同人樣model 玩慣pes覺得fifa既畫質風格怪怪地
gameplay我唔識講 只可以話fifa我次次都玩唔長 pes既gameplay就時好時壞
好果陣就係fifa永遠帶唔到比我既感覺 但壞果陣又會想熄game果種feel
我諗fifa係平均d又令唔到我沉迷
命運巴打開始唱衰winning
露出FIFA死忠的尾巴了
裝左個patch
多左成堆元老球員
見到阿祖
近年趨向中立咁去睇野 其實係慨嘆緊點解今時今日兩隻game都有d野係做得唔好
我都係想有隻足球game好好咁玩姐 唔係掃興 不過見到問題就會想拎出黎講下
假樣 阿祖安奴今集會出 但依加應該未有真樣解鎖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞