[PS4/PC/XBOX] PES 2019 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
係咪得pes呢隻game先咁柒玩唔到 其他game上網玩有冇問題
世界波
9 分鐘 ·
洛迪高喺非官方渠道索到風,聽聞PES正同足總接洽合作,令港超可成為遊戲授權聯賽!
#厲害了我的港
- 洛迪高
港超 要來了嗎
垃圾I-cable
尋晚仲玩到玩到成3點
今朝一起身9點幾10點諗住玩就login唔到了

P.S. 我屋企得雞保同網上爬,兩舊屎
冇試,今晚返去試下先

但頭先去play station store同埋幫隻game update都順利 (因為我摌咗game一定要update過)

熱又話比阿屌打 阿又話比熱屌打
希望快d有歐聯個呢d patch
就咁整幅圖出黎就似層層咁
張圖我自己powerpoint砌出黎
係咪已有其他網既patch有埋德甲 跪救
全部一樣樣
咁就梗架啦
pes universe好似有拜仁同多仔
我想知而家歐聯歐霸畫面係點樣
冇咩特別
同平時聯賽個陣差唔多
呢個要幾錢
pes universe有免費版
有咩
$100多啲一年gold vip member
今年好似冇嘩!我係佢個網搵極都唔見
http://www.mediafire.com/file/iucdb64e8co1an4/PS4_PES19_PESUniverse_v1.zip/file
for ps4 pc用會有bug或者入唔到既情況 我見有拜仁同多仔
btw 聽過其他人討論波衫個問題 d人讚pes universe既波衫係靚d高質d
唔知wehk同pes universe有冇分別 仲有另一個我都聽過叫pes world既patch d人又係話d波衫高質d
VNBP733
其實我最想要轉會DATA
上都上唔到SERVER更新唔到真係咩MODE都唔想開
你係咪由頭到尾都冇成功連過
咁慘 一係我upload個edit save比你頂住檔先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞