[PS4/PC/XBOX] PES 2019 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
姐係簡晒兩格做兩閘防守,用黎防跑狗?
咁樣咪用唔到其他戰術
係咪系統update緊?
但上佢官網又睇唔到佢話有update / maintenance

難得今日放假
唯有玩offline mode
pc前幾日都係error 唔通依加論到ps4
PC版幾時先有PATCH
一般波衫logo果d一早有 你想要d咩其他野先叫為之一個patch呢
你地覺得有冇歐聯patch
你意思係還原個歐聯音樂同列隊
應該無咩可能做到喎. 齋有返個音樂可能得, 但要埋列隊聽歌應該做唔到?
最衰係依家ML所有杯賽都用同一隻歌
好似歌劇咁
列隊個畫面應該做唔到 歐聯積分牌/歐聯風格界面呢d就冇問題

另外我覺得有更加重要既野值得期待

我俾熱刺屌打
個進攻SETTING岩用的話其實進攻無乜野要改的...但2閘上左去比人COUNTER就好易輸..
熱買我個梅斯達菲
話咩解約金有可能被觸發
即刻續左先
但死心不惜既熱刺都係要黎買
我大佢50M
佢真係肯俾
即刻簽拜個大隻佬Sule 頂返個位
之後最尾個日 又leno 被觸發解約金
續約要加成倍人工
仲要得返11個鐘
之後即刻去入個龍
最後得PSG 出價 仲要係普通出價 即刻reject
50m都肯出 pes既轉會費竟然都有高過現實既時候
用icable寬頻上網 打機插lan線
隻game成日連唔到server 彈個code係idgg2
但用iphone 放個手機wifi出黎 佢又連到個server
究竟係icable問題定係我網路setting有問題
有無人試過咁而又解決到?
你地買PS4版定PC版?
我想裝PATCH 但係驚仲麻煩過PC
本身PC裝PATCH 都要搞成粒鐘
我專登入返隻PES 2018
點知真係又係同一個訊息連唔到server「PES2018進行通訊發生未知錯誤。
CODE : IDGG2」

剛剛甚至刪咗隻2019由頭裝過更新過
但都係IDGG2

Send咗email問官方咩事
PC我唔知
但PS4都好方便
按幾下掣佢就識自己攪
全程半個鐘唔駛
ps4入野快過pc
pc除左波衫logo仲有好多野可以入 所以down patch裝patch先搞咁耐
只可以答你pes依加個加速係廢廢地 fifa既加速先有果種加速感
pes加速係由零直接跳到top speed
打機真係唔好用icable
你邊間上網?應該唔會死咁耐喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞