[PS4/PC/XBOX] PES 2019 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
其實今集遊戲性幾好

差在版權同名聲
唔知 但以往我都係用GP買 前面玩左N場對人/sim/打電腦等等
即係以前打多幾場會可以用GP買?

定過幾星期K社皇恩浩蕩先得
今集一球成名個AI轉會仲係唔係咁痴線??
記得以前開人可以教3樣野
1.只有自己人仔轉會
2.球會只買自己需要既球員(青年軍多)
3.亂9咁買
我幾年冇玩發覺呢個OPTION冇左
KEYMAN有句對白上集Bug到今集都冇Staff發現到
有時你做到威脅埋門但唔入
之後KEYMAN有時會講句話你隊波防守大意下次冇咁好彩之類
但明明呢個位應該係講緊守方但就Load攻方隊波個名
冇野了,岩岩上網睇人玩
見到KDB去曼聯
文尼去完車仔唔夠一季去左隊不知名球隊
ON99
唔係 今集都有 你見買教練果到都有gp不過有個鎖係到代表lock左 我意思係唔知要幾多場先unlock到
我覺得同人打順左
另外ai防守係好左
另外多左d好似情緒值既新野
會令比賽仲多變化
其實點解唔整market同多d機會抽包(sbc)

有埋我覺得贏Fifa 一條街
由第一集已經係咁
廣東話都係2集姐
以前其他文冇咩點專心聽
https://forum.hkgolden.com/view.aspx?message=6550043&page=30
你用a岩岩有個好入肉既進攻 佢講:a 真係好彩 咁樣比人橫傳都唔洗失波之類既說話 但明明係b比a攻xx(

係呢句喇屌
哇 陳年歷史 咁你都搵得返出黎
真心 我唔明點解兩隻game今時今日都做唔到有logic既轉會系統
又或者參考返以前pes ml曾經有既option 係可以比你揀ai轉會既頻率高中低之類 甚至可以出個option係禁止電腦轉會
google啲keyword好易搵啫
舊登果陣我都係個post到 唔知依加高登有冇winning post
171819 三集架喇
其實依加會聽廣東話都係聽下球員名有返d親切感
而事實都係就算唔係廣東話 winning既旁述氣氛一直都做得唔好
我依加都係聽日文或者阿根廷果隻西班牙文 會拉長講golazo~!goal~~~~~~~~~~~~!
中東旁述好唔好
GOAL~~~~~~~~~~
呀啦呀啦呀啦
上到SERVER
我覺得就係因為聽得明先覺得佢講得悶
中東應該係最正既旁述
都唔錯 不過太陌生 西班牙文係因為我以前睇開西甲 有少少聽慣某D字 golazo呢d
起手金波出XAVI
雖然唔係全盛期
KONAMI應該搵ricky配音 南美風味既廣東話評述
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞