[PS4/PC/XBOX] PES 2019 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
咁實現世界進攻模式都係傳中多架啦

隊隊曼城巴塞咩
myclub抽卡抽左d無用又高rating既球員 係咪食左佢

遲下有無用?
依加隻game唔係就係隊隊曼城巴塞咩 隊隊都係邊路傳入去 禁區內有機會可以自己射都以傳為先
你玩左咁耐有冇見過ai禁區外主動起腳或者扭下波再射門而唔係乜都傳比隊友為先

我講得唔好唔係傳入去,係搓入去至真
冇用又高rating姐係點 擺係到唔用都冇影響 點解要賣左佢 第一次聽嫌高rating冇用
你唔可能用死一隊波 體力會下降 儲多D球員可以組唔同隊輪住玩 又可以解決體力果個問題
我個case 係本身有隻weekly inform 龍

頭先身痕用gp抽仆街出兩隻85龍

咪覺得多左隻龍又用唔著

睇下食左佢定遲下用得著

thx
輪換諗住兩隊都夠掛
唔一定架 個MODE有好多玩法 唔係用死1,2隊同1,2班球員
你唔好以為集合曬成隊黑波勁人就輕鬆玩 續約費都續死你 要養起隊波唔容易
同埋可以壓星咁去玩 配對個機制係睇星數對星數(球隊強度)
你隊波愈勁當然愈高星 不過唔一定公平
你有4,5個黑波溝堆金銀波都可以5星 人地全黑波正選+後備又可以係5星
我以往係壓星咁玩 用D好用既金銀波壓到岩岩好3星唔到4星 但個陣容依然有咁上下實力
出去對戰同樣對住3星 我隊波個牌面砌得平均得黎又有返咁上下實力 好過D人用1,2粒黑波帶班垃圾以為就蝦到人
玩起上黎都可以幾爽架 低能力值D又唔一定冇咁好用
例如以往我防中係用葡萄牙國家隊果個danilo同卡華奴 兩個又高又屈身形都只係金波水平 實質用起上黎仲勁過布斯基斯呢D黑波防中
都有個學問係到 而且續約費仲冇咁貴添
https://www.youtube.com/watch?v=DLZJ_-7eVeE
只敢show球衣logo 唔敢show假樣
應該呃到好多泰仔買
應該得泰國人知泰國聯賽有咩球隊
中超fifa,有泰超希望線上多番泰仔玩
正常
都未撚整好樣
最後又係全部一樣樣
聯賽我估係
但國家隊應該會多d樣
球探你地點用?抽中一至二星
拎去用定放卡換GP
泰超似唔似印度聯早幾年咁有D過氣球星
1,2星都係合得d垃圾 可以換垃圾返黎打ai掛sim 轉球員做training餵比d勁人升lv都得

差D輸埋
3射3中3入球
3球都係分別傳中
有冇爸打玩ml ?
有冇妖人推介
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞