[PS4/PC/XBOX] PES 2019 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
又話全球發售,喺巴黎無嘅
自膠 佢呢個file同我之前睇果個唔同 你當我冇講過第一段野
唔知 因為我冇呢個問題
你自己google下
試下update driver先
你地player to watch打算抽幾多次?
中咗3個銀無心抽落去

另今次精選係咪指俾本身張咭仲勁?
中咗精選麥巴比
大家玩3打會用myclub多定點?
300金

Simone
Fran Sol
一個黑波龍
冇尼馬 麥巴比
有同樣情況 研究緊點搞
真心定假膠
2014轉會fifa後再玩番winning
點解防守好似難左咁多既 都唔知係咪關玩得fifa太多事
隊友成日唔跟貼啲搞到走漏人失波
有無得點較番跟貼啲 定要自己控?
你要補位既話要用埋l1+r3去移另一個人去補
咁先封得到線

自己隊電腦控既人係弱智是常識吧
移又係移on位
個實時更新係咪巳經有晒主要轉會
基本上對方電腦唔洗走位
自己嗰d會自動甩

進攻嗰陣行返轉頭先嘔血
My club coop
係咪用是但一條友個陣容黎玩架?
Naby Keita 塊臉係咪出錯左
明明2018 有真樣
想問下師兄

如果淨係計人仔,即係fifa嘅be a pro同pes嘅become a legend

邊個會好玩啲

我唔介意入patch補返啲球會,淨係計遊戲性
因為我基本上都唔會掂其他mode,而且都唔會online,兩邊淨係玩過fifa18嘅bap,感覺瞄射有啲複雜 / 同埋好多好唔實用嘅扭波

想睇下師兄s有無咩見解
Fifa 個人仔mode 我覺得太易升能力
兩季可以上到90 無左一步步慢慢上果種感覺
Pes 我上隻玩17 會比較有慢慢升能力既感覺
fifa上咗80已經無乜球會offer
想問下bol係咪無咁on9
會唔會有update
幾時會有Pes league 踢
荷甲同國家隊都踢到識飛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞