[PS4/PC/XBOX] PES 2019 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
仲有唔比你轉人 夠哂絕
你比到空位佢地起腳緊係掛網冇得救
今集ai得一招咋嘛 短傳傳波禁入面傳到空曬先起腳 唔掛網都難
禁區外就妹下妹下 冇遠射冇個人突破 淨係守好禁區就得
佢地要空曬先射 基本上唔係中間面對龍門 ai都唔會射
控住個人守中間 邊路放比電腦守 就算比人過到ai都只有橫傳出黎唔識cup返大位射
根本可以壓到佢地成場都唔中龍甚至唔起腳
琴日俾zaha直接反搶之後係左路禁區角抽遠柱掛網

對紐卡素就俾佢35m罰球直入

btw今集遠射好冇迫力,好似翻翻去2012咁
前場比電腦反搶到 佢地先會果斷d 平時陣地戰佢地慢慢傳我唔驚
罰球呢2集都係bug黎 電腦同玩家都易入
幾勁既龍門對住稍為有d角度但唔係死角既罰球都救唔到
遠射睇球員質素 我都認同難入左 c朗bale呢d禁區邊對出爆射一樣入到 但再遠d 可能二十幾三十碼就未入過
罰球只要chok岩個位, 必入.
pc大家用開咩patch
第一次留言,覺得對電腦時,佢玩撞牆,但會強制我個球員向前標,然後起動轉身都勁慢,我點控制方向都唔比我跟對方一齊跑,防守電腦根本係屈9我球員硬直,我玩6星
係架, 因為6星電腦所有野都會override咗個能力, 帶波,轉身乜9都加快. 但首先你自己要唔好成日禁正方形去壓前囉, 如果唔係等被炒
都係ps4 patch果隻匯入波衫/logo
屌control shot 係禁區外係咪冇撚用
睇你帶波帶成點, 同埋邊個球員射 最重要係劇本是否啟動中.
美斯燙角 開replay睇龍門外彎返入黎
都可以雙手接實
今集好似nerf左
R2 +射門 電腦龍門好多閩都雙手接實,假到仆街
有咩禁區外射波tips
同人打成日60% 以上控球率都贏唔到
係囉屌甩手少到 呢part應該出patch改啦
今集冇乜遠射玩 一係就要用果d有急升射門等技能既球員 等運到發揮到技能遠射先有機會入
PC, server 係咪維護緊?
第一次留言,覺得對電腦時,佢玩撞牆,但會強制我個球員向前標,然後起動轉身都勁慢,我點控制方向都唔比我跟對方一齊跑,防守電腦根本係屈9我球員硬直,我玩6星
係架, 因為6星電腦所有野都會override咗個能力, 帶波,轉身乜9都加快. 但首先你自己要唔好成日禁正方形去壓前囉, 如果唔係等被炒

我已經咩制都唔禁,企入禁區等佢傳地波入黎,講真電腦要入你波,真係阻止唔到,永遠都係空哂先肯射,總之進攻路數只有一種,唔識講,總之就係要入啦
逢星期4維護
咁有無話幾點開SER?
一般好似香港時間下午3點定4點左右就ok
希望佢有整下個online 之前間唔中都話login error連唔到
已經唔係多人玩都可以出事
耐唔耐都會有次login 唔到, 要撞入ser
要入波真係阻唔到 集集都有 不過今集衰在ai進攻得果種短傳橫傳禁區內射掛網
就算冇劇本佢都係得呢味野做 冇個人突破冇遠射

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞