[PS4/PC/XBOX] PES 2019 討論區 (2)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
Myclub都係自己控隊波 完全唔係fm果回事
係抽球員組隊波出黎同人對戰 有課金成份
2013唔係守舊 gameplay仲幾好 個ml絕對好過依加 我都keep住隻2013係自己部電腦到
扮啦,特登玩多過兩個鐘等自己退唔到唯有繼續

傳中又難入左
認真 demo果陣我已經屌過呢個問題
正式版買左玩頭幾場冇咁嚴重以為有改善
我仲上黎讚左幾句 但我要收返d讚美
玩多十幾場就黎料 後悔莫及
Refund就照submit左 唔得都冇計 為自己既大意付出代價
但ai個問題大家有眼見 亦係會破壞offline遊戲體驗既一樣野
我自己覺得係個嚴重既bug
補充返 個問題未必係場場都見到
但就令到gameplay唔穩定 好難享受
最主要係改變左我個心態 當我知道左呢樣野 我有時會特登去試驗
例如我明知ai係邊線一定會傳返入去或者回傳而唔會突破自己射 我會放低手制唔守睇下佢會唔會自己去 結果當然都係見返果d野
個感覺係自討苦吃 我都好唔鍾意特登做d野去試d bug 因為d bug往往都係絕望真相 sad but true果種feel
個心形住形住咁就享受唔到落去
玩online
我想問如果玩單機ml,會唔會有經典人物用?(只玩ml同好耐冇玩過winning)ml同以前有冇分別,同埋單機買咩version 有冇分別?
north east london
巴打唔入patch

點解會咁
重開咗幾次都係咁
點解啲人會有文仙尼做教練
明明個list冇
PC我想等完整D既 PATCH先裝
開game佢話系統資料來自不同版本 要再重新下載內容
入到game我d patch 冇曬
你PC定PS4

PS4既話入波衫個D照計唔會影響到
pc
今日有盃賽踢
好難玩
仲係用緊一開始個250cost教練
有人都冇得出
屌 我睇翻2017個post命運巴打有講過呢個問題
依家好似搞掂
做過D咩黎
我都唔知做過d咩
亂禁 禁吓禁吓就搞掂
真係屌你阿里
鳩鳩下又比你搞掂
PC版有PATCH未
大patch未有

換波衫會章個D就有
PC版連到網未
連到之後隔1分鐘再斷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞